Σκέψεις για αίτημα αναβολής

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού φέρεται να σκέφτεται το ενδεχόμενο να ζητήσει την αναβολή του αγώνα κυπέλλου με τη Λαμία, μετά την ίωση που έχει πλήξει το ρόστερ της ομάδας τις τελευταίες ημέρες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι “πράσινοι” θα δουν και την Τετάρτη, σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες που ταλαιπωρούνται από την ίωση, αλλά και ο Γιώργος Δώνης και αν δεν καλυτερέψει η κατάσταση, τότε θα ζητήσουν επισήμως την αναβολή του αγώνα,
που είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη.

Ο Γιώργος Δώνης παραμένει στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό και αναμένεται να πάρει εξιτήριο την Τετάρτη. Τις προπονήσεις των “πράσινων” κάνει ο Μάκης Αγγελινας, ο οποίος δεν έχει στη διάθεσή του, τους Μπουζούκη, Οικονόμου, Θεοχάρη και Καμπετσή. Από ίωση έχουν προσληφθεί επίσης οι Κάτσε, Κουρμπέλης, Δώνης, Χατζηγιοβάνης και Τζανδάρης.

Οι “πράσινοι” ελπίζουν πως θα μπορέσουν να πάρουν αναβολή για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, λόγω του σοβαρού προβλήματος που αντιμετωπίζουν αρκετοί παίκτες του “πράσινου” ρόστερ. Στις απουσίες του “τριφυλλιού” θα πρέπει να προστεθεί και αυτή του τραυματία, Μακέντα.
Keywords
Τυχαία Θέματα