Σιμεόνε: «Όλα καλά όταν νικάμε»

Η νίκη επί της Ρόμα την Τετάρτη για το Τσάμπιονς Λιγκ έφερε την ηρεμία και την ισορροπία στα αποδυτήρια της Ατλέτικο Μαδρίτης, όπως παραδέχτηκε ο προπονητής της Ντιέγκο Σιμεόνε.

Οι «ροχιμπλάνκος» παραμένουν αήττητοι στην Πριμέρα Ντιβισιόν, αλλά απέχουν δέκα βαθμούς από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα. Παράλληλα, η ευρωπαϊκή πορεία τους απειλήθηκε μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με την Καραμπάγκ.

Ωστόσο, η νίκη επί των «τζιαλορόσι» κράτησε την ισπανική ομάδα στο παιχνίδι, αφού παραμένει στην τρίτη θέση του τρίτου ομίλου, αλλά είναι μόλις δύο βαθμούς πίσω από τους
Ρωμαίους.

«Τα γκολ σε κάνουν να συνειδητοποιείς τη βελτίωση. Αν στο ματς με τη Ρόμα δεν είχαμε πετύχει δύο, όλα τα υπόλοιπα θα φαίνονταν ασήμαντα και ανούσια», εξήγησε ο Αργεντινός τεχνικός.

«Όλα φαίνονται καλύτερα όταν κερδίζεις. Στο ποδόσφαιρο, τα μόνα πράγματα που μετρούν είναι τα γκολ και εμείς θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε από αυτή την άποψη. Ανανέωσα το συμβόλαιό μου, επειδή πιστεύω σε αυτή την ομάδα, στους παίκτες μου και στη διοίκηση. Πιστεύω ότι θα πάμε καλύτερα», κατέληξε.
Keywords
Τυχαία Θέματα