Σιμεόνε: "Η κατάσταση με τον Τριπιέρ δεν είναι πρόβλημα της Ατλέτικο"

Σιμεόνε: "Η κατάσταση με τον Τριπιέρ δεν είναι πρόβλημα της Ατλέτικο"antoniamath11Τρί, 12/29/2020 - 19:32

Άδικη θεωρεί την απόφαση της αγγλικής ομοσπονδίας, για τον Κίραν Τριπιέρ και τον αποκλεισμό από 13 παιχνίδια, λόγω παράνομου στοιχηματισμού, τόνισε ο Ντιέγκο Σιμεόνε στην συνέντευξη Τύπου.

Ο Αργεντίνος προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης τόνισε ότι ελπίζει η απόφαση να αρθεί γιατί οι "ροχιμπλάνκος" δεν φέρουν καμία ευθύνη.

Επιπλέον αναφέρθηκε και στον Ντιέγκο Κόστα που αποτελεί παρελθόν από την

Ατλέτικο Μαδρίτης και αν η διοίκηση κινηθεί για την απόκτηση του αντικαταστάτη του. 


Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη "Marca": 


Για τον αποκλεισμό του Κίραν Τρίπιερ, λόγω του στοιχηματισμού: "Νιώθω ότι αυτή η εβδομάδα πέρασε σαν ένα μήνα. Πιστεύω ότι το θέμα με τον Τριπιέρ είναι άδικο. Ελπίζω αυτή η ζημιά να μην δημιουργήσει πρόβλημα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, γιατί εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με αυτό που συνέβη. Πιστεύουμε ότι η αγγλική ομοσπονδία θα αναθεωρήσει για την απόφαση".

Για τον Ντιέγκο Κόστα και την αποχώρηση του: "Περάσαμε αρκετό χρόνο μαζί. Μας έδωσε πολλά και του δώσαμε. Χρειάζεται μια νέα πρόκληση και νιώθει καλά και δυνατός. Όπου και να πάει θα τα καταφέρει, γιατί είναι μαχητής".

Για το αν η Ατλέτικο θα κινηθεί για τον αντικαταστάτη του 32χρονου: "Ήταν πολύ γρήγορο αυτό που έγινε με τον Ντιέγκο. Οι άνθρωποι της Ατλέτικο θα βρουν τον καλύτερο για την ομάδα σ' οποιαδήποτε κατάσταση. Ο σύλλογος θα επικοινωνήσει μαζί μου για να μοιραστεί τις επιλογές και αν κάποιος θα έρθει για να πάρει τη θέση του Ντιέγκο που έμεινε άδεια".

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Atletico Madrid - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Atletico Madrid ΙΣΠΑΝΙΑ Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν έχει καμία σχέση με την απόφαση της αγγλικής ομοσπονδίας για τον Κίραν Τριπιέρ, σύμφωνα με τον Ντιέγκο Σιμεόνε.
Article publish on Τρί, 12/29/2020 - 19:32 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα