Σημαδεύει το πλεονέκτημα

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (21:00, Novasports2HD και ηχητικά στο Novasports.gr) με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στο πλεονέκτημα έδρας.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από πέντε σερί νίκες στην διοργάνωση και τους αρκούν οι εντός έδρας νίκες για να εξασφαλίσουν το πλεονέκτημα για τα πλέι - οφ στις πέντε αγωνιστικές που απομένουν. Ωστόσο, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου που είναι δεύτερη στην βαθμολογία, στοχεύει
ακόμα πιο ψηλά και μένει ακόμα και στο κυνήγι της πρωτιάς στην κανονική περίοδο. Επίσης, οι Πειραιώτες θέλουν ρεβάνς και για την βαρια ήττα του πρώτου γύρου με 73-51 στη Βαρκελώνη.

Οι γηπεδούχοι, δεν έχουν σήμερα στην διάθεσή τους τον Κώστα Παπανικολάου που μένει εκτός μαζί με τον Δημήτρη Αγραβάνη.

Οι «μπλαουγκράνα», δεν έχουν πλέον ορατό στόχο αλλά αυτό μπορεί να τους κάνει πιο επικίνδυνους καθώς παίζουν χωρίς άγχος. Έχουν όμως απουσίες μια και λείπουν οι Χάνγκα, Βεζένκοφ, Σάντερς, Σεραφέν και Γκαρσία.

Οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη προϊστορία στην διοργάνωση, έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων και σε δύο τελικούς Final Four. Στο ΣΕΦ οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν έξι νίκες σε 11 αναμετρήσεις απέναντι στους Καταλανούς.

Το σημερινό πρόγραμμα της Euroleague και οι μεταδόσεις των καναλιών Novasports:

19:45 Ερυθρός Αστέρας - Βαλένθια, Novasports5HD
21:00 Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα (#OLYFCB), Novasports2HD και ηχητικά στο Novasports.gr
21:00 Μπάμπεργκ – Αναντόλου Εφές, Novasports1HD
21:05 Μακάμπι Fox Τελ Αβιβ – Χίμκι, Novasports4HD
21:45 Μπασκόνια – Ζαλγκίρις, Novasports3HD
Keywords
Τυχαία Θέματα