Σίλβερ: «Θα αργήσει το NBA Europe»

Ο κομισάριος του αμερικανικού πρωταθλήματος ξεκαθάρισε πως η συγκεκριμένη προσπάθεια βρίσκεται ακόμα σε αρχικό στάδιο και θα χρειαστούν χρόνια και όχι μήνες, για να είναι όλα έτοιμα. Όπως τόνισε, οι όποιες εξελίξεις μεταφέρονται για μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες το 2028.

Χαρακτηριστικά, ο Σίλβερ δήλωσε: «Είμαστε τόσο νωρίς στη διαδικασία που είναι δύσκολο να θέσουμε ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Θα είναι ένα τεράστιο εγχείρημα και απέχουμε τουλάχιστον μερικά χρόνια από την έναρξη».

Στο NBAEurope θα βρίσκονται δώδεκα ευρωπαϊκές ομάδες μόνιμα, ενώ σε αυτό θα προκρίνονται κάθε χρόνο ακόμα τέσσερις. Όπως δήλωσε ο Σίλβερ θα υπάρξουν επαφές με την Euroleague, αλλά και όλους τους άλλους εμπλεκόμενους, όπως χορηγοί, τηλεοπτικοί σταθμοί κτλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα