Σφαιρόπουλος: "Πρέπει να κάνουμε ολοκληρωτικό παιχνίδι" (video)

O Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε στις κάμερες των καναλιών Novasports και στους Νικήτα Αυγουλή και Δημήτρη Καρύδα, τνίζοντας πως ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει ολοκληρωτικό παιχνίδι σε άμυνα και επίθεση. Αύριο θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Πρίντεζη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός:

Για τον Πρίντεζη: «Δενπροπονήθηκε σήμερα αισθάνθηκε κάποιεςενοχλήσεις στο πόδι και θα δούμε πάλι αύριο

την κατάσταση του. Στο προηγούμενοπαιχνίδι πολλά παιδιά παίξανε με ενέσεις,όλοι θέλουν να παίξουν θα δούμε αύριο τι θα γίνει με τους τραυματίες».

Για το αν θα κάνει κάποια αλλαγή στον τρόπο παιχνιδιού: «Εντάξειμικρές αλλαγές ς υπάρχουν κάποια συστήματα τα αλλάζεις κάποια τα επαναφέρειςδεν μπορώ να αλλάξω τη νοοτροπία της ομάδας δεν αλλάζουν εύκολα οι ομάδες. Η Ζάλγκιρις έχει προβάδισμα έχει δύοπαιχνίδια στην έδρα της, αλλά υπάρχει το πρέπει για την Ζαλγκίρις μέσα στηνέδρα της να κερδίσει. Οι πιο πολλοί παίκτες έχουν παίξει τέτοια παιχνίδια πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και νακάνουμε αυτό που πρέπει μέσα στο γήπεδο».

Για το αν το κλειδί είναι η άμυνα: «Η άμυνα πρέπει να είναιδυνατή, αλλά πρέπει να υπάρχει ισορροπίασε άμυνα και επίθεση, πρέπει να πάνε και τα δύο καλά, από την άμυνα παίρνει ρυθμό και η επίθεση, πρέπει να κάνουμε ένα ολοκληρωτικόπαιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα