Σεβίλλη-Κοπεγχάγη 3-0: Εξασφάλισε το Europa League

Πολύτιμη νίκη ευρωπαϊκής συνέχειας πέτυχε η Σεβίλλη, η οποία επιβλήθηκε με 3-0 στην Ανδαλουσία της Κοπεγχάγης, πηγαίνοντας στους 5 βαθμούς του 5ου ομίλου αφήνοντας στους 2 κι εκτός νυμφώνος τους Δανούς. Κάτι που σημαίνει πως η ισπανική ομάδα διασφάλισε τουλάχιστον τη συνέχειά της στο Europa League.

Μάλιστα εάν η Ντόρτμουντ ηττηθεί από τη Σίτι, τότε θα διατηρήσει άσβεστη την αμυδρή ελπίδα πρόκρισης στους

«16» του Champions League, αν και πρέπει να ηττηθεί η Ντόρτμουντ από την Κοπεγχάγη και η Σεβίλλη να νικήσει στην Αγγλία.

Πετυχημένη αλλαγή από τον Χόρχε Σαμπάολι, ο οποίος μετά το στείρο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Κοπεγχάγη, πέρασε ως αλλαγή τον Εν Νεσίρι στη θέση του Ντόλμπεργκ κι ο Αφρικανός πέτυχε το 1-0 στο 61’ ύστερα από σέντρα του Γκόμες.

Το 2-0 σημείωσε ο Ίσκο στο 88’ ενώ ο Μοντιέλ έδωσε διαστάσεις θριάμβου διαμορφώνοντας στο 90+2′ το τελικό 3-0, με τους Δανούς να ολοκληρώνουν με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Χοτσολάβα.

Σεβίλλη: Nτμίτροβιτς, Μοντιέλ, Γκούντελ, Μαρκάο, Τέλες, Ζορντάν, Ράκιτιτς, Σούσο (55’ Λαμέλα), Γκόμες (77’ Ακούνια), Ίσκο, Ντόλμπεργκ (46’ Εν Νεσίρι, 70’ Μιρ)

Προπονητής: Χόρχε Σαμπάολι

Κοπεγχάγη: Γκραμπάρα, Γέλερτ (81’ Σόρενσεν), Χοτσολάβα, Γένσεν (81’ Ντικς), Κρίστανσεν, Λεράγκερ, Κλάεσον, Κλεμ (81’ Όσκαρσον), Γιοχάνεσον (64’ Μπάρντχαϊ), Χάραλντσον (72’ Κορνέλιους), Νταράμι

Προπονητής: Γιάκομπ Νέεστρουπ

Keywords
Τυχαία Θέματα