Σεβίλλη-Εσπανιόλ 3-2: Ματσάρα με δυο ανατροπές, πέντε γκολ, δοκάρι! (hls)

Η Σεβίλλη νίκησε με 3-2 την Εσπανιόλ για την 33η αγωνιστική στην Ισπανία και με την 12η νίκη στη σεζόν είναι για τα καλά σε ευρωπαϊκή τροχιά, στο -3 από την Μπιλμπάο.

To 1-0 o Χιλ στο 23′ μετά από κεφαλιά του αμυντικού της Εσπανιόλ Ολιβάν (με χρήση βίντεο από τον ρέφερι Ρόχας) για να ισοφαρίσει με αυτογκόλ του Ρεκίκ η Εσπανιόλ στο 29′ (με χρήση βίντεο) και να γυρίσει το ματς με φοβερό διαγώνιο σουτ του Πουάδο στο 43′ σε εξαιρετικό πρώτο μέρος στο “Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν”.

To 2-2 με πέναλτι ο Οκάμπος (παράβαση Σόουζα σε Γκέιγ) στο 69′. Δοκάρι ο Οκάμπος στο 86′. Το 3-2

ο Γκέιγ από πάσα του Ακούνια στο 88′ σε συναρπαστικό δεύτερο μέρος.

Πρώτη ήττα με Μεντιλίμπαρ η Σεβίλλη εντός έδρας από την Τζιρόνα (και πρώτη από το 2-3 της Οσασούνα τον Φεβρουάριο), μετά από 6 ματς με τον νέο τεχνικό, ήταν αήττητη πέντε ματς.

Οκτώ ματς χωρίς νίκη μετρούσε η Εσπανιόλ μέχρι το 1-0 με αντίπαλο την Χετάφε την προηγούμενη αγωνιστική, πρώτη νίκη με προπονητή τον Λουίς Γκαρθία στο 5ο παιχνίδι στον πάγκο. Έξι σερί εκτός έδρας ήττες έχουν οι Καταλανοί, σκοράρουν 12 σερί μακριά από την Βαρκελώνη.

Χωρίς νίκη η Εσπανιόλ από το 2011 (2-1 με 2 γκολ του Καγεχόν), 8 νίκες η Σεβίλλη και 3 ισοπαλίες. Αήττητη η Σεβίλλη στα 10 τελευταία και στις δυο έδρες, μετράει 7 νίκες και 3 ισοπαλίες, από το 3-1 της Εσπανιόλ το 2017 με Ρέγες, Ναβάρο και Μορένο.

Keywords
Τυχαία Θέματα