Σεβίλλη – Αϊντχόβεν 2-3: Ανεπανάληπτη ανατροπή με πρωταγωνιστή τον… Οκάμπος

Η Σεβίλλη ευρισκόμενη στην τελευταία θέση του 2ου ομίλου με μόλις δύο βαθμούς έπειτα από 4 αγώνες ήθελε πάση θυσία την νίκη στο παιχνίδι με την Αϊντχόβεν.

Η ομάδα του Σίτο Αλόνσο έδειχνε απολύτως έτοιμη για αυτό το παιχνίδι ζωής και θανάτου, είχε στα χέρια της προβάδισμα δύο τερμάτων, όμως η αποβολή του Οκάμπος της χάλασε τα σχέδια και έδωσε την δυνατότητα στην Αϊντχόβεν να επιστρέψει και να πάρει την μεγάλη νίκη.

Οι Ολλανδοί πλέον περιμένουν με αγωνία να δουν τι θα κάνει η Λανς με αντίπαλο την Άρσεναλ ώστε να διαπιστώσουν το εάν θα πάρουν την μεγάλη πρόκριση από σήμερα.

Το

ματς

Πρώτο ημίχρονο

Οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν πολύ επιφυλακτικές στον αγωνιστικό χώρο του «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» με κύριο μέλημά τους να διαφυλάξουν τα μετόπισθεν.

Η Αϊντχόβεν δεν κατάφερε να κρατήσει για πολύ το μηδέν, αφού είδε τον Σέρχιο Ράμος να σκοράρει στο 25’ με κοντινό πλασέ, έπειτα από ωραία σέντρα του Ράκιτιτς.

Στην συνέχεια το παιχνίδι δεν είχε πολύ καλό ρυθμό λόγω συνεχόμενων τραυματισμών που έκοβαν τη ροή του.

Στο 39ο λεπτό άρχισε ένα ξέφρενο τρίλεπτο στο ματς. Η Σεβίλλη αρχικά σκοράρει με τον Σο, με το γκολ να ακυρώνεται λόγω χεριού του σκόρερ στην αρχή της φάσης, έπειτα και πάλι οι γηπεδούχοι αγγίζουν το 2-0 με δοκάρι του Εν Νεσιρί και οι Ολλανδοί να απαντούν με τον Λοζάνο να αναγκάζει τον Ντιμίτροβιτς σε μια πολύ δύσκολη επέμβαση.

Δεύτερο ημίχρονο

Με τον καλύτερο τρόπο άρχισε το δεύτερο μέρος για την Σεβίλλη. Ο Ακούνια βγάζει μια εξαιρετική μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Αϊντχόβεν, ο Εν Νεσίρι πλασάρει υποδειγματικά τον Μπενίτεζ και δίνει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Όλα κυλούσαν ρολόι για τους γηπεδούχους μέχρι το 65ο λεπτό, όπου ο Οκάμπος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη έπειτα από άτσαλο μαρκάρισμα στον Φερτέσεν.

Η συγκυρία αυτή άλλαξε άρδην την εικόνα του αγώνα με την να παίρνει τα ηνία του και να πιέζει ώστε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή. Οι Ολλανδοί αρχικά μείωσαν με το φοβερό τέρμα του Σαϊμπαρί στο 68’ και βρήκαν γκολ ισοφάρισης στο 82’ χάρη σε αυτογκόλ του Γκούντελ.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και 3ο γκολ με τον Ρικάρντο Πέπι, ολοκλήρωσαν την μεγάλη ανατροπή και ανέβηκαν στην 2η θέση του 2ου ομίλου του UEFA Champions League.

Ενδεκάδες:

Σεβίλλη: Ντιμίτροβιτς, Γκούντελ, Ράμος, Χ. Νάβας (58′ Σάντσες), Ακούνια, Σο (74′ Χορδάν), Φερνάντο (84′ Τόρες), Ράκιτιτς, Οκάμπος, Εν Νεσίρι (74′ Μιρ) , Λουκεμπάκιο (73′ Νιανζού).

Αϊντχόβεν: Μπενίτεζ, Ραμάλιο (56′ Σαιμπαρί), Μποσκάγλι (82′ Βαν Άανχολτ), Ντεστ, Τέζε, Φέρμαν, Σούτεν (82′ Πέπι), Μπακαγιόκο, Τιλ (58′ Τίλμαν), Λοζάνο (44′ Φέρτεσεν), Ντε Γιόνγκ.

Η Βαθμολογία του Group B:

Αγώνες ΒαθμοίΆρσεναλ49Αϊντχόβεν58Λανς45Σεβίλλη52
Keywords
Τυχαία Θέματα