Σεβίλλη - Βαγιαδολίδ 1-1 : Η Ανδαλουσία "πάγωσε" στο 87'! (HL)

Σεβίλλη - Βαγιαδολίδ 1-1 : Η Ανδαλουσία "πάγωσε" στο 87'! (HL)antaloΚυρ, 12/20/2020 - 00:02

H Σεβίλλη «έπαιξε» με την  φωτιά και εν τέλει… «κάηκε» λίγο πριν το φινάλε όταν δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης, καθώς δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες απέναντι στην Βαγιαδολίδ, έστω και με μια μέτρια απόδοση στην Ανδαλουσία.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 29ο λεπτό με πέναλτι που κέρδισε ο Σούσο – καθώς ανατράπηκε από τον Βάϊσμαν – και μετέτρεψε σε γκολ

ο Οκάμπος.
Όμως στην πορεία δεν έφτασαν στις σίγουρες επιλογές, κινδυνεύοντας άμεσα να δεχθεί το γκολ της ισοφάρισης στο ξεκίνημα της επανάληψης με πιο χαρακτηριστιική τη φάση του 51ου λεπτού όταν η μπάλα βρήκε το δοκάρι των γηπεδούχων!
Εν τέλει η ισοφάριση για την πεισματάρα φιλοξενούμενη ομάδα ήρθε από τον Ραούλ Γκαρθία στο 87’ με ένα πολύ ωραίο γκολ, από τα καλύτερα της σεζόν στην Ιβηρική Χερσόνησο.

Η ομάδα της Ανδαλουσίας δεν μπόρεσε να μπει στην πρώτη 5αδα ενώ η Βαγιαδολίδ πήρε ένα σημαντικό βαθμό για την παραμονή στην κατηγορία!

 

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Sevilla - Ποδόσφαιρο Real Valladolid - Ποδόσφαιρο Off Off antalo Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ FC Sevilla ΙΣΠΑΝΙΑ Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το ματς της Σεβίλλης με την Βαγιαδολίδ. "Χαμένοι" οι γηπεδύχοι καθώς προηγήθηκαν και δεν σιγούρεψαν τους τρεις πόντους, κερδισμένοι οι φιλοξενούμενοι με το γκολ του Ρ.Γκαρσία στο 87' Article publish on Κυρ, 12/20/2020 - 00:02 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα