Σέρτζιο Ολιβέιρα: Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών και της… κούπας (pics & vid)

Με την Πόρτο; Με τον ΠΑΟΚ; Με την Πόρτο ξανά; Με τη Ρόμα; Με τη Γαλατασαράι; Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα από το 2017 δεν έχει σταματήσει να σηκώνει κούπες, όπου κι αν παίζει, σε όποια ομάδα κι αν αγωνίζεται.

Ο 31χρονος Πορτογάλος μέσος από τον Ιούνιο του 2022 ανήκει στη Γαλατασαράι με την οποία υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο.

Στην πρώτη του σεζόν με τη νέα του ομάδα έκανε 32 παιχνίδια Πρωταθλήματος (στα 29 βασικός), πέτυχε 4 γκολ και συνέβαλε

τα μέγιστα για να πανηγυρίσει η Γαλατασαράι την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Συνέχισε έτσι να πανηγυρίζει τίτλους σε κάθε σεζόν.

Στον ΠΑΟΚ ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το αήττητο Πρωτάθλημα και το ντάμπλ το 2019.

Στον ΠΑΟΚ έπαιξε στο β’ μισό εκείνης της περιόδου αγωνιζόμενος δανεικός από την Πόρτο. Εκανε 15 παιχνίδια σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο και πέτυχε 3 γκολ.

Μπορεί να μη συνέχισε καθώς επέστρεψε στην Πόρτο όμως κρατάει το δέσιμο με την ομάδα κι αυτό φαίνεται με τις κατά καιρούς αναρτήσεις που κάνει στο διαδίκτυο.

Σε αυτή την εξαετία (από το 2017 και μετά), χρονικά, πριν και μετά τον ΠΑΟΚ ήταν φυσικά η Πόρτο. Με την Πόρτο πανηγύρισε το Πρωτάθλημα το 2018 και νταμπλ το 2020 και το 2021 πριν συνεχίσει στη Ρόμα.

Στην ιταλική ομάδα, τη σεζόν 2021-2022 υπό τις οδηγίες του Μουρίνιο, πανηγύρισε την κατάκτηση του Conference League. Η Ρόμα ήταν η ομάδα που πήρε τον τίτλο στην πρώτη σεζόν της -νέας- διοργάνωσης και ο Ολιβέιρα ήταν μέλος της ομάδας.

Πλέον συνεχίζει στη Γαλατασαράι και ήδη μετράει ένα Πρωτάθλημα με τη νέα του ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα