Σέντρα στην Μπουντεσλίγκα

Το γερμανικό πρωτάθλημα για την σεζόν 2018-19 ξεκινά την Παρασκευή με την πρωταθλήτρια Μπάγερν Μονάχου να φιλοξενεί την φιλόδοξη Χοφενχάιμ (21.30).

Οι Βαυαροί, με τον Νίκο Κόβατς στον πάγκο τους θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν το έβδομο σερί πρωτάθλημα και φυσικά θέλουν να ξεκινήσουν με τρίποντο μέσα στο σπίτι τους.

Η Χοφενχάιμ εξασφάλισε για πρώτη φορά την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και η μετοχή του προπονητή της Γιούλιαν Νάγκελσμαν είναι πιο ψηλά από ποτέ, με τον 31χρονο να θέλει μία καλή πορεία με την ομάδα στην τελευταία σεζόν πριν μετακομίσει στην Λειψία.

Οι σημερινοί
φιλοξενούμενοι έχουν κερδίσει εκτός έδρας όλες τις ομάδες που έχουν αντιμετωπίσει στο πρωτάθλημα πλην της Μπάγερν, την οποία όμως έχουν νικήσει σε δύο από τις τρις τελευταίες αναμετρήσεις συνολικά.

Για να διεκδικήσουν την πρώτη τους νίκη στο Μόναχο όμως, θα πρέπει να σταματήσουν τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος έχει επτά γκολ σε 14 ματς απέναντι στην Χοφενχάιμ, ενώ έχει σκοράρει στην πρεμιέρα και τα τρία προηγούμενα χρόνια.

Αγωνιστικά, για την Μπάγερν λείπει μόνο ο Γκναμπρί, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν χωρίς τους Αμίρι, Ντεμιρμπάι, Γκάιγκερ, Χούμπνερ και Ρουπ.
Keywords
Τυχαία Θέματα