Σεν Ζιλουάζ: Ζήτησε συγγνώμη για τη γροθιά ο Βανζέρ (vid)

Ο παίκτης της πρωτοπόρου του βελγικού πρωταθλήματος, που έχει 13 γκολ και 10 ασίστ στη σεζόν, σόκαρε καθώς σε ανύποπτη φάση στο πρώτο ημίχρονο του τελευταίου αγώνα της ομάδας του, χτύπησε τον αντίπαλό του στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα ο Οζονγουαφόρ να χάσει στιγμιαία τις αισθήσεις του και να μεταφερθεί σε νοσοκομείο, όπου ευτυχώς δε διαπιστώθηκε κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

| Dante Vanzeir krijgt terecht rood voor deze slag! #CHAUSG pic.twitter.com/nXUf8V2hDY

Eleven Sports (NL) (@ElevenSportsBEn) February 19, 2022

Ο ίδιος ο δράστης -που δέχτηκε απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα– εμφανίστηκε μετανιωμένος και μετά το ματς πήγε στα αποδυτήρια των αντιπάλων για να ζητήσει συγγνώμη, κάτι που έκανε και δημοσίως μέσω Τwitter.

Bonjour à tous,

Je tenais encore à m'excuser pour mon geste de samedi, c'était une mauvaise réaction.
J'ai été en contact avec Valentine et il a repris l'entrainement aujourd'hui. Je suis heureux qu'il aille bien et lui souhaite le meilleur pour la suite. pic.twitter.com/QWYRalXG2v

— Dante Vanzeir (@dantevanzeir) February 21, 2022

«Θέλω να απολογηθώ για την αντίδρασή μου. Ήταν λάθος. Ήρθα σε επαφή με τον Βαλεντάν και έχει επιστρέψει στις προπονήσεις. Χαίρομαι που είναι καλά και του εύχομαι ό, τι καλύτερο για τη συνέχεια».

Πάντως, ο Βανζέρ δεν θα αποφύγει βαριά «καμπάνα» καθώς τον περιμένει τιμωρία 4-8 αγωνιστικών από τη βελγική ομοσπονδία.

H Σεν Ζιλουάζ μετά το 3-0 στην έδρα της Σαρλερουά είναι πρωτοπόρος με 63 πόντους σε 28 αγώνες, με την Μπριζ να ακολουθεί με 54.

Keywords
Τυχαία Θέματα