Σεμέδο: “Δίπλα μου ο Ολυμπιακός. Γι΄ακόμη μία φορά υπάρχει παραπληροφόρηση” (pic)

Ο Ρούμπεν Σεμέδο τοποθετήθηκε ξανά μέσα από τον λογαριασμό του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός είναι δίπλα του από την πρώτη στιγμή.

Δείτε εδώ τις πρώτες του δηλώσεις

«Αισθάνομαι υποχρεωμένος να διευκρινίσω, άλλη μία φορά, ό,τι κυκλοφόρησε και ό,τι είπα σε μία στιγμή-σοκ μετά την ντροπιαστική επίθεση που δέχτηκα.

Ο Ολυμπιακός,

ο σύλλογος που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω σε υψηλό επίπεδο και με έκανε να ξαναγεννηθώ ως παίκτης και ως άνθρωπος, ήταν ο πρώτος που με βοήθησε και με στήριξε σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή. Και πάντα είναι στο πλευρό μου. Αυτό που είπα ήταν ότι ένας σύμβουλος και ένας άνθρωπος της ασφάλειας από την οικογένεια του Ολυμπιακού ήρθαν να με προειδοποιήσουν για την αρνητική και τη βίαιη εικόνα που έχουν δημιουργήσει για εμένα τα ΜΜΕ. Και για ακόμη μία φορά υπάρχει παραπληροφόρηση.

Θέλω να ξεκαθαρίσω στην οικογένειά μου και στην οικογένεια του Ολυμπιακού ότι νιώθω καλά και αποθεραπεύομαι με όλη την προσοχή και στήριξη από την οικογένεια του Ολυμπιακού. Σύντομα θα επιστρέψω και αύριο έχουμε ένα ντέρμπι να κερδίσουμε. Πάμε, Ολυμπιακέ!».

Keywords
Τυχαία Θέματα