Σέλτικ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-3: Ξεκίνημα με το δεξί και χωρίς Μπενζεμά (hls)

Η Σέλτικ, έκανε καλό πρώτο ημίχρονο, πάλεψε κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης αλλά δεν κατάφερε να πάρει έστω τον βαθμό της Ισοπαλίας. Ο ύμνος του Τσάμπιονς Λιγκ ακούστηκε για πρώτη φορά μετά τον Δεκέμβριο του 2017 στο Σέλτικ Παρκ και οι γηπεδούχοι φιλοδοξούσαν σε κάτι καλό.

Δείτε εδώ τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης

Ο ΜακΓκρέγκορ στο 21 άγγιξε το γκολ, όμως στο σουτ που έπιασε η μπάλα βρήκε στο δοκάρι!

Στο 30ο λεπτό, ο Αντσελότι έκανε αναγκαστική αλλαγή στον Καρίμ Μπενζεμά, με τον Αζάρ να παίρνει

τη θέση του. Στο 43 ήρθε η πρώτη ουσιαστική καλή στιγμή για τη Βασίλισσα. Ο Βινίσιος έπιασε το σουτ με τον Χαρτ να μαζεύει σταθερά τη μπάλα. Στο 56΄ο Βαλβέρδε από τα δεξιά έκανε σπουδαία μπαλιά για τον Βινίσιους και αυτός πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, μετά από εξαιρετική αντεπίθεση, ο Αζάρ άφησε τη μπάλα στον Μόντριτς και αυτός ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

Το τελικό 3-0 ήρθε με τον Αζάρ μετά από ασίστ του Καρβαχάλ.

Σέλτικ: Χαρτ, Τζουράνοβιτς, Κάρτερ Βίκερς, Γιεντς, Τέιλορ, Ο΄Ράιλι(72′ Μόουι), ΜακΓκρέγκορ, Χατάτε(72΄Τέρνμπουλ), Αμπάντα(46΄Μαέντα), Γιακουμάκης(72΄Φουρουχάσι), Ζότα(82΄Χακσαμπάνοβιτς)

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Μπεντί, Αλάμπα, Μιλιτάο(46; Ρούντιγκερ), Καρβαχάλ, Κρος, Τσουαμενί(71΄Καμάβινγκά), Μόντριτς(80΄Ασένσιο), Βινίσιους Τζούνιορ(80΄Ροντρίγκο), Μπενζεμά(30΄Αζάρ), Βαλβέρδε

Keywords
Τυχαία Θέματα