Σέκενφελντ: ''Στο χέρι μας να επιστρέψει ο κόσμος'' (video)

Ο Μπαρτ Σέκενφελντ έκανε ντεμπούτο με την πράσινη φανέλα και έδειξε πιο γρήγορα απ'ότι θα περίμενε ακόμα και ο ίδιος πως μπορεί στο μέλλον να γίνει ο ηγέτης στην άμυνα του ''τρυφυλλιού''.

Δεν είχε ''πολύ'' κόσμο, προηγήθηκαν πολλά μέσα στην εβδομάδα, ποια είκονα του άφησε το ντέρμπι:

''Είναι μεγάλος σύλλογος ο Παναθηναϊκός και ο κόσμος νοιάζεται αρκετά, είναι στο χέρι μας να γυρίσουν οι φίλαθλοι στο γήπεδοι, θα κάνουμε
τα πάντα για να επιστρέψει ο κόσμος''

Τί έλειψε για να πάρει την νίκη ο Παναθηναϊκός:

''Είχαμε ευκαιρίες, προερχόμασταν από άσχημα αποτέλεσμα,ήταν μονόδρομος το θετικό αποτέλεσμα, δεν επιτρέψαμε στον αντιπαλό να κάνει πολλές φάσεις, εμείς κάναμε τις καλύτερες ευκαιρίες. Δεν ήταν ωραίο θέαμα, αλλά δεν είναι εύκολο καθώς υπήρχε μεγάλη πίεση. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με την ισοπαλία, δείξαμε ομαδικό πνεύμα και πως μπορούμε να παίξουμε ενωμένοι και ως ομάδα''.

Για την εμφάνισή του και πότε θα είναι έτοιμος 100%:

''Δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και με καθαρό μυαλό, προσπαθώ να μείνω συγκεντρωμένος, οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν πολύ για να προσαρμοστώ, είναι πολύ σημαντική η βοήθεια των συμπαικτών μου. Δεν περίμενα να παίξω τόσο γρήγορα, απλά προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, κάνω την δουλειά μου με την αυτοπεποίθηση που με διακρίνει''.

Για την στάση του πριν την εκτέλεση, που δεν έβλεπε:

''Είναι κρίσιμη στιγμή για την ομάδα, δεν μπορούσα να κοιτάξω, δεν άντεχα να βλέπω, πιεζόμουν''.

Αποδέχεται το ρόλο του ηγέτη:

''Δεν έχει σημασία ποιος είναι ο ηγέτης, είαμστε ομάδα, έχουμε νέα παιδιά που θα κάνουν και λάθη, είναι φυσιολογικό, η δουλειά μου είναι να τους συμβουλέυω ως μεγαλύτερος ώστε να αποφύγουν τα λάθη στο μέλλον''.
Keywords
Τυχαία Θέματα