Σειρά για το Netflix ετοιμάζουν οι Jane Lynch και Cyndi Lauper

"Τα 'Χρυσά Κορίτσια' της εποχής μας".

Μια νέα σειρά φαίνεται πως ετοιμάζει η Jane Lynch για χάρη του Netflix, σύμφωνα με το The Wrap. Μαζί της θα είναι η γνωστή τραγουδίστρια Cyndi Lauper.

"Έριξα μια ιδέα στο Netflix

και τους άρεσε, οπότε αυτό είναι καλό. Δεν ξέρω αν μπορώ να μιλήσω γι' αυτήν, αλλά θα σας πως ότι έχει την Cyndi Lauper. Θα δείξει. Το πάμε ένα βήμα την φορά και απολαμβάνω την κάθε στιγμή", είπε η Lynch στα παρασκήνια του Creative Arts Emmys.

Όσον αφορά την πλοκή της εν λόγω σειράς, η Lynch αποκάλυψε, "Δεν ξέρω αν πρέπει να σας πω. Είμαστε στην ηλικία μας, μεταξύ των ετών 60 και 65 και προσπαθούμε να δούμε τι θα κάνουμε μιας και δεν έχουμε συζύγους ή παιδιά. Θα υπάρχουν και άλλοι δύο μαζί μας στο κύριο cast, αλλά δεν ξέρουμε ποιοι θα είναι ακόμα. Θα είναι σαν τα 'Χρυσά Κορίτσια' του σήμερα".

Από αριστερά στα δεξιά: H Jane Lynch και η Cyndi Lauper.

Η Lynch είναι γνωστή για τον ρόλο της ως Sue Sylvester στη σειρά "Glee". Έχει πρωταγωνιστήσει και στα "The 40-Year-Old Virgin", "Role Models" και "The Three Stooges", ενώ έχει δανείσει τη φωνή της σε πολλές παιδικές ταινίες, όπως οι "Space Chimps", "Ice Age: Dawn of the Dinosaurs", "Shrek Forever After" και "Wreck-It Ralph".

Η Lauper έχει καριέρα που αγγίζει τα 40 χρόνια. Από το 1983 έχει κυκλοφορήσει 13 άλμπουμ, ενώ το 1985 το soundtrack της ταινία "The Goonies" έφερε κομμάτι της. Έχει πουλήσει πάνω από 50 εκ. δίσκους και έχει κερδίσει πολυάριθμα Grammys, Emmys, Tonys, MTV Video Music Awards (VMAs) κ.α..

To Creative Arts Emmy είναι ένα παρακλάδι της κύριας απονομής, όπου βραβεύονται τα πρόσωπα που συντέλεσαν στη δημιουργία μιας σειράς πίσω από τις κάμερες, όπως παραγωγοί, σκηνοθέτες κτλ. Στην απονομή που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή που μας πέρασε, η Lynch απέσπασε το βραβείο Καλύτερης Guest Εμφάνισης για τον ρόλο της στη σειρά "The Marvelous Mrs. Maisel".

Το Netflix δεν έχει σχολιάσει τις δηλώσεις της Lynch ακόμα, αλλά εσείς μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

IGN GreeceΗ σκηνοθέτης της Wonder Woman οδεύει προς Netflix[Updated] Οδηγός: Οι υποτιτλισμένες και μεταγλωττισμένες σειρές στο ελληνικό NetflixO Ryan Murphy αποκαλύπτει περισσότερα projects του με το Netflix

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα