"Σεφτέ" με Μπενεντέτο-Παγιέ η Μαρσέιγ (video)

Η Μαρσέιγ πήρε την πρώτη της νίκη στο γαλλικό πρωτάθλημα, με τον Μπενεντέτο να βρίσκει το πρώτο του γαλλικό γκολ και τον Παγιέ να γράφει το τελικό 1-2 κόντρα στην Νις από το σημείο του πέναλτι.

Η Νις με τη φρεσκάδα που φέρνει η αλλαγή ιδιοκτησίας, με τον Σερ Ράτκλιφ να είναι στο γήπεδο, μπήκε δυνατά στο ματς και είχε δυο καλές στιγμές με Σιπριέν και Γκανογκό. Το ματς διεκόπη λόγω ομοφοβικών συνθημάτων
και πανό για περίπου 7 λεπτά και στην επιστροφή των δύο ομάδων όλα ήταν διαφορετικά.

Η Μαρσέιγ σκόραρε με τον Μπενεντέτο στο 31' και έχασε δύο ακόμα ευκαιρίες με Παγέ και Μπενεντέτο. Το πρώτο μέρος έκλεισε με ακόμη μια φάση για τους Μασσαλούς, με τον Σανσόν να μη νικά από τη μικρή περιοχή τον Μπενίτεζ.

Στο 66' η Νις ισοφάρισε με πέναλτι του Σιπριέν, αλλά το λάθος του Πελμάρ ο οποίος ανέτρεψε με καθυστερημένη προβολή τον Ζερμαίν, έφερε το 1-2 με το πέναλτι του Παγιέ.

ΝΙΣ: Μπενίτεζ, Πελμάρ(80' Λε Μπιάν), Ερέλ(55' Σισέ), Ντάντε, Μπουρνέ, Λες Μελού, Σιπριέν, Ταμέζ(62' Ατάλ), Γκαναγκό, Λουσαμπά, Σακό

ΜΑΡΣΕΪΓ: Μανταντά. Αμαβί, Καμαρά, Άλβαρο, Σακάι, Στρούτμαν, Λόπεζ(70' Ζερμαίν), Σανσόν, Παγιέ, Σαρ(89' Τσαλέτα-Τσαρ), Μπενεντέτο(81' Λουίς Γκουστάβο)
Keywords
Τυχαία Θέματα