Σε θέση οδηγού για την απόκτηση του Βέρνερ η Λίβερπουλ

Ο προπονητής της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ, θέλει να δώσει ώθηση στην υπόθεση απόκτησης του Τίμο Βέρνερ από την Λειψία.
Δημοσιοποιήθηκε αυτή την εβδομάδα η ότι οι «κόκκινοι» ζήτησαν από τους Γερμανούς ομολόγους τους να ενημερώνονται σχετικά με τον Βέρνερ και το μέλλον του στην ομάδα.
Ο 23χρονος επιθετικός, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει εξαγριώσει την ομάδα του, γιατί ήρθε σε συμφωνία για κάποιους όρους με την Μπάγερν Μονάχου - παρά τις ομιλίες μεταξύ των δύο συλλόγων!

Ο εκπρόσωπος του επιθετικού, Καρλ Χάινζ Φόρστερ, έχει διαπραγματευτεί
μια συμφωνία με τους πρωταθλητές της Bundesliga, με τον Βέρνερ να φαίνεται ότι έχει στραφεί, στην μετακίνηση του στους Βαυαρούς.
Ωστόσο, σύμφωνα με τον Bild, η Μπάγερν επικεντρώνει τώρα την προσοχή της στην συμφωνία με το μεγάλο της αστέρι, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. .
Είναι κατανοητό ότι οι Πρωταθλητές της Bundesliga θέλουν να επιβεβαιώσουν και με συμβόλαιο, ότι ο Πολωνός είναι ο Νο1 παίκτης της ομάδας, προσφέροντας του καλύτερους όρους, σχετικά με το τρέχων συμβόλαιο που λήγει το 2021.

Αυτό φαινομενικά βάζει τη Λίβερπουλ σε θέση οδηγού για να αποσπάσει την υπογραφή του Βέρνερ και να γίνει ο γεννημένος στην Στουτγκάρδη διεθνής Γερμανός, ο αντικαταστάτης του Ντάνιελ Στάριτζ που πρόκειται να «εγκαταλείψει» το Άνφιλντ το καλοκαίρι. Συνολικά σε 102 παιχνίδια με την φανέλα της Λειψίας, ο Βέρνερ έχει πετύχει 56 γκολ.
Keywords
Τυχαία Θέματα