Σε ρυθμούς κυπέλλου η ΑΕΚ

Στη ρεβάνς των ημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδος, με αντίπαλο την ΑΕΛ έχει στρέψει την προσοχή της η ΑΕΚ, μετά την εκτός έδρας νίκη 1-0 επί του Πλατανιά. Οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να ανατρέψουν την ήττα τους 2-1 από τους «βυσσινί» στο πρώτο ματς, προκειμένου να πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης για τον τελικό της διοργάνωσης.

Ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει από τους παίκτες του να ξεχάσουν την επικείμενη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, όπου η ομάδα του μπορεί να πανηγυρίσει
την κατάκτηση του τίτλου, αν δεν αλλάξει κάτι στην έφεση που έχει καταθέσει ο ΠΑΟΚ, για τα όσα έγιναν στο μεταξύ τους ματς. Οι «κιτρινόμαυροι» βλέπουν πως έχουν μπροστά τους μια μεγάλη ευκαιρία για να σημειώσουν το πρώτο τους νταμπλ μετά το 1978 και είναι αποφασισμένοι να πετύχουν τον στόχο τους.

Ο Ισπανός τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του για τον αγώνα με την ΑΕΛ τον Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος εξέτισε την ποινή των καρτών του. Ο Χιμένεθ αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, σε μια προσπάθεια να τη φρεσκάρει. Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να καταλήξει στα πλάνα του για την ενδεκάδα που θα αγωνιστεί στο συγκεκριμένο ματς.
Keywords
Τυχαία Θέματα