Σε ρυθμό μικρού τελικού

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε από σήμερα (31/5) την προετοιμασία του για τον πρώτο αγώνα της σειράς με τον Προμηθέα, με τελικό στόχο την τρίτη θέση.

Μετά την ξεκούραση της Τετάρτης (30/5), οι «ασπρόμαυροι» μαζεύτηκαν και πάλι το απόγευμα της Πέμπτης στο γήπεδό τους και ξεκίνησαν τη μίνι προετοιμασία τους για τον πρώτο αγώνα της σειράς του μικρού τελικού της Basket League, με αντίπαλο τον Προμηθέα στην Πάτρα
(2/6).

Πριν την προπόνηση, ο προπονητής του ΠΑΟΚ έδειξε βίντεο στους παίκτες του με φάσεις από τον ερχόμενο αντίπαλο της ομάδας. Στη συνέχεια, στο παρκέ, οι ασκήσεις εμπεριείχαν τακτική κυρίως.

Από την προπόνηση απουσίαζε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος θα βρίσκεται από αύριο (1/6) στο Τρεβίζο για να λάβει μέρος σε camp του NBA κι ως εκ τούτου δεν θα αγωνιστεί στην Πάτρα. Στην προπόνηση, όμως, ήταν και ο Απόλλων Τσόχλας, ο οποίος κάνει θεραπεία. Ο τραυματίας παίκτης ευχήθηκε στους συμπαίκτες του για τη σειρά με τον Προμηθέα. Η αποστολή του ΠΑΟΚ, αποτελούμενη από έντεκα παίκτες, αναχωρεί νωρίς το πρωί της Παρασκευής για Αθήνα και από εκεί για την Πάτρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα