Σε πρώτο πλάνο οι ανανεώσεις

Στο προσκήνιο έρχονται για την ΑΕΚ τα θέματα των ανανεώσεων τις τελευταίες ημέρες, καθώς οι ιθύνοντες της ομάδας θέλουν να προχωρήσουν τον προγραμματισμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η προσοχή των «κιτρινόμαυρων» έχει στραφεί στις υποθέσεις των Αντρέ Σιμόες, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Παναγιώτη Κονέ. Πρόθεση της Ένωσης είναι να τους διατηρήσει
στο ρόστερ της και τα επόμενα χρόνια.

Ο πρώτος δεσμεύεται έως το 2019 με την ΑΕΚ, όμως οι ιθύνοντες της ομάδας θέλουν να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο συνεργασίας μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας. Ο Πορτογάλος μέσος εμφανίζεται θετικός, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά. Οι άλλες δυο περιπτώσεις φαντάζουν ευκολότερες, καθώς η ΑΕΚ διατηρεί οψιόν ανανέωσης της συνεργασίας της με τους Τσιγκρίνσκι και Χριστοδουλόπουλο, για έναν ακόμα χρόνο. Παρόλα αυτά, οι ιθύνοντες της ΑΕΚ αναμένεται να προσφέρουν στους δυο παίκτες συμβόλαια με μεγαλύτερη χρονική διάρκεια.

Τέλος, η περίπτωση του Κονέ εξαρτάται από τη στάση της Ουντινέζε στη συγκεκριμένη υπόθεση. Ο παίκτης θέλει να παραμείνει στην ΑΕΚ, ενώ θετική είναι και η εισήγηση του Μανόλο Χιμένεθ. Το προσεχές χρονικό διάστημα αναμένεται να υπάρξουν επαφές μεταξύ των δυο ομάδων, για να ξεκαθαρίσει το συγκεκριμένο θέμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα