Σε παύση ταινίες της Fox μέχρι την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την Disney

Και πότε θα βγουν;

Όπως είχαμε υποπτευθεί, το μέλλον του franchise των X-Men βρίσκεται στα χέρια της Disney, μετά από την αγορά της Fox από το στούντιο. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι ταινίες του σύμπαντος μπαίνουν στο πίσω μέρος του μυαλού της Disney, σύμφωνα με την παραγωγό

Lauren Shuler Donner.

Μιλώντας στη Συνέντευξη Τύπου TCA και στο πάνελ του FX για τη σειρά "Legion", η Donner επιβεβαίωσε ότι η μοίρα της μελλοντικής ταινίας "Gambit" με τον Channing Tatum και οι φημολογούμενες"X-Force" και "Kitty Pryde", είναι στα χέρια της Disney και ότι τα projects δεν θα κάνουν καμία άλλη κίνηση προς την υλοποίηση αν δεν τους το πει το στούντιο.

"Εξαρτάται από την Disney, πραγματικά. Το ελπίζω, αλλά εξαρτάται από αυτούς. Το θέμα είναι ότι δεν μπορούμε να κάνουμε πολλές ταινίες X-Men, γιατί η μία θα ακυρώσει την άλλη. Η κάθε μία είναι ξεχωριστή και υπάρχει και το 'Avengers' σαν παράδειγμα. Υπάρχουν τόσες πολλές παγίδες στις ιστορίες και όμως θέλεις περισσότερες ταινίες. Αλλά δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις πάνω από τέσσερις. Και αυτές είναι πολλές γιατί οι άνθρωποι βαριούνται, οπότε πρέπει να είσαι προσεκτικός. Ο Kevin [Feige] πρέπει να είναι προσεκτικός".

Όταν της ζητήθηκε να μας ενημερώσει σχετικά με τις φημολογούμενες ταινίες, η Donner είπε, "Όλα βρίσκονται στα χέρια της Disney και αυτοί αποφασίζουν. Ξέρουμε ότι είναι σε καλά χέρια. Όλοι στην Fox είχαν δουλέψει πολύ σκληρά, αλλά τώρα αποφασίζει η Disney".

Η Donner ομολόγησε ότι δεν έχει ασχοληθεί με το κινηματογραφικό σύμπαν των X-Men από την κυκλοφορία του "Deadpool", αλλά εμπιστεύεται το όραμα του Προέδρου των Marvel Studios, Kevin Feige, στην εξέλιξη των χαρακτήρων. "Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το 'Apocalypse' και το 'New Mutants' ή το 'Dark Phoenix'. Ο Kevin και εγώ ξεκινήσαμε το πρώτο, δούλευε με μένα - έχει τρομερή αίσθηση της ιστορίας, έχει απίθανη ικανότητα να πλέκει τον κάθε κόσμο και τους κόσμους μαζί. Τον εμπιστεύομαι και του εμπιστεύομαι τους X-Men".

"Μου έχουν πει", λέει η Donner, "ότι αν και έχει καθυστερήσει πολύ, το 'New Mutants' θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή", αλλά δεν ξέρει πότε. "Έκανα ένα βήμα πίσω και ήταν στην φροντίδα του Simon [Kinberg]. Δούλεψαν πάρα πολύ σκληρά, μου άρεσε και η ιδέα. Θέλαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω από μια εφηβική ταινία και μετά αποφασίσαμε να γίνει μια ταινία τρόμου, νομίζω ότι είναι καλή ιδέα. Θέλω να τη δω να κυκλοφορεί. Το ελπίζω, δεν θα ήθελα να την δω στο Hulu".

Η Donner επιβεβαίωσε ότι είχε ξεκινήσει να ψάχνει για έναν νέο Wolverine, μετά την αποχώρηση του Hugh Jackman. "Ναι, ο Hugh είναι πολύ αδύνατος και το να 'φουσκώσει' για τον ρόλο... Και μετά από κάποια ηλικία, το σώμα δεν αντέχει άλλο και ήταν πολύ σοφό από μέρος του να πει, 'Έφτασα το όριο, δεν μπορώ άλλο'. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να επιστρέψει ως γηραιότερος Wolverine - ποτέ δεν ξέρεις, ή ως τον Wolverine του μέλλοντος. Δεν ξέρω τι σκέφτεται ο Kevin ή αν το ξέρει γενικά. Πιστεύω ότι ακόμα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει την πληθώρα τον χαρακτήρων που έχει και να βγάλει κάποιο νόημα".

Το Television Critics Association Press Tour ή (TCA) είναι μια συνέντευξη τύπου που επιτρέπει στα κανάλια και τις συνδρομητικές υπηρεσίες να παρουσιάσουν τα προγράμματά τους. Διαδραματίζεται στην Πασαντίνα της Καλιφόρνια δύο φορές τον χρόνο. Η πρώτη γίνεται τον Ιανουάριο όπου συζητιούνται σειρές που θα κάνουν την εμφάνισή τους στα μέσα της σεζόν, και η δεύτερη πραγματοποιείται τον Μάιο όπου τα κανάλια αποκαλύπτουν τις νέες τους προσθήκες και τις ανανεώσεις τους για τη νέα τηλεοπτική περίοδο.

Εσείς τι πιστεύετε; Ποιες ταινίες θα θέλατε να δείτε άμεσα; Πείτε μας στα σχόλια.

IGN Greece Γιατί δεν είδαμε ποτέ το "X-Force" από τον Jeff Wadlow Ο Drew Goddard στο τιμόνι της ταινίας της X-Force

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα