Σε επαφές με τον Όσκαρ η Μπαρτσελόνα

Τον Βραζιλιάνο Όσκαρ έχει στο μεταγραφικό της στόχαστρο η Μπαρτσελόνα και φαίνεται πως και ο ίδιος ο παίκτες το γνωρίζει και μάλιστα δηλώνει πως θα ήθελε να φορέσει τη φανέλα των Μπλαουγκράνα.

«Η Μπαρτσελόνα επικοινώνησε με τον ατζέντη μου για να εξερευνήσει αυτή την πιθανότητα, ήξεραν ότι το ποδόσφαιρο στην Κίνα σταματάει τον Μάρτιο. Οπότε όλα είναι πιθανά, αλλά η Μπάρτσα

περνάει δύσκολη περίοδο αυτή τη στιγμή. Με ενημέρωσαν για το ενδιαφέρον, όμως ακόμα πρέπει να διευθετήσουν κάποια πράγματα για να καταφέρουν να δηλώσουν νέους παίκτες.

Θέλουν να έρθω ως δανεικός μέχρι το τέλος τη σεζόν. Υπάρχουν ακόμα επαφές, αλλά συγχρόνως υπάρχουν και προβλήματα με τις νέες μεταγραφές. Θα ήταν μια εκπληκτική ευκαιρία τόσο για μένα, όσο και για τη Μπαρτσελόνα. Βρίσκομαι σε εξαιρετική κατάσταση και θα ήταν υπέροχο για την καριέρα μου», δήλωσε ο ίδιος στέλνοντας το μήνυμα σε όσους εμπλέκονται στις διαπραγματεύσεις, αρκεί βέβαια η Μπαρτσελόνα να ξεπεράσει τα πολύ σοβαρά προβλήματα που έχει με τα οικονομικά της. Ο Όσκαρ την τελευταία πενταετία αγωνίζεται στην Κίνα για λογαριασμό της Σανγκάι Πορτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα