Σασουόλο – Έμπολι 2-3: Τρίποντο παραμονής στις καθυστερήσεις (highlights)

Η Έμπολι ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι ουραγών με την Σασουόλο. Το παιχνίδι κρίθηκε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων από το γκολ του Μπαστόνι.

Από ένα ημίχρονο οι δύο ομάδες στον αγώνα του Ρέτζιο Εμίλια. Οι Τοσκάνοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, ενώ αντίθετα στην επανάληψη οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν, απείλησαν ακόμη και για τη νίκη, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Μόλις στο 11ο λεπτό ο Λουπέρτο αξιοποιώντας με τον πλέον ιδανικό τρόπο την ασίστ του Μαρίν, έδωσε προβάδισμα στην ομάδα της Έμπολι.
Με το σκορ

στο 0-1, οι δύο αντίπαλοι πήγαν στα αποδυτήρια με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, αλλά λίγο μετά την σέντρα της επανάληψης (54΄) οι “νεροβέρντι” ισοφάρισαν από την εκτέλεησ πέναλτι του Πιναμόντι. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Νιάνγκ απάντησε με τον ίδιο τρόπο για τους φιλοξενούμενους και στο 77΄ ο Φεράρι διαμόρφωσε τελικό 2-2.

Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων από την κεφαλιά του Μπαστόνι, η Έμπολι έφτασε στο 3ο της γκολ και στην κατάκτηση τριών πολύτιμων βαθμών στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία. Αντίθετα η Σασουόλο παρέμεινε χαμηλά και έμπλεξε σε… περιπέτειες.



Σασουόλο: Κονσίλι, Φεράρι, Ρουάν, Πέντερσεν, Ντοιγκ, Μ. Ενρίκε, Μπολόκα (46΄ Μπαζάρμι) Θρόσβερντ (89΄ Ντεφρέ), Βολπάτο (68΄ Μουλατιέρι), Πιναμόντι, Λοριαντέ (89΄ Ράσιτς)

Έμπολι:Καπρίλε, Λουπέρτο, Ισμαϊλι, Κακάτσε (88΄ Ντέστρο) Βαλουκίεβιτς, Μαρίν, Κοβαλένκο (80΄ Μπαστόνι), Μάλεχ, Τσέρι (46΄ ΝΙάνγκ), Κανσελιέρι (88΄ Πετσέλα) Καμπιάγκι (88΄ Μπερεζίνσκι)

Keywords
Τυχαία Θέματα