Σάρι: "Πιο σημαντική η Serie B από τον τελικό"

Ο Μαουρίτσιο Σάρι "άκουσε" πολλά φέτος για τον τρόπο παιχνιδιού της Τσέλσι και έχει την ευκαιρία να εξιλεωθεί με έναν ευρωπαϊκό τίτλο.

Στη συνέντευξη τύπου ξεκίνησε με αυτό που περίμεναν όλοι, τον τραυματισμό του Καντέ: "Δεν έχει σοβαρό πρόβλημα στο γόνατο, αλλά η στιγμή το κάνει σοβαρότερο. Το προσπαθούμε. Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόκειται για κάτι τόσο σοβαρό. Θα το προσπαθήσουμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι στο 50-50. Για εμάς είναι πάρα πολύ σημαντικός, πρόκειται για το μοναδικό μας καθαρόαιμο αμυντικό χαφ".

Για τη φετινή πορεία
της Τσέλσι: "Νομίζω ότι είχαμε εξαιρετική σαιζόν. Προκριθήκαμε στον τελικό του Λιγκ Καπ, αποκλείοντας τους φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ, αύριο παίζουμε στον τελικό του Γιουρόπα, αν καταφέρουμε να πάρουμε τον τίτλο, θα είναι καταπληκτική η χρονιά μας".

Για τον Ολιβιέ Ζιρού: "Στην Ευρώπη σκόραρε αρκετά γκολ, πηγαίνοντας περίφημα. Σ' αυτή τη διοργάνωση ο Όλι ήταν σημαντικός για μας. Θα αποφασίσω αύριο, αλλά σίγουρα τον έχω υπ' όψιν".

Για το αν είναι το σημαντικότερο παιχνίδι της καριέρας του: "Δεν ξέρω ειλικρινά. Ίσως ένα παιχνίδι της Serie B να είναι πιο σημαντικό".
Keywords
Τυχαία Θέματα