Σάρι: «Είμαι χαρούμενος με τον Μοράτα»

Ο Μουαρίτσιο Σάρι τόνισε πως είναι ευχαριστημένος με την εμφάνιση του Αλβάρο Μοράτα στην αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Σαουθάμπτον, στην οποία η ομάδα του επικράτησε 3-0. Ο Ιταλός τεχνικός συμπλήρωσε πως είναι σημαντικό για τον Ισπανό επιθετικό να σκοράρει, καθώς με αυτό τον τρόπο τονώνει την ψυχολογία του.

Αρχικά, ο Σάρι υπογράμμισε: «Μεταφέραμε την μπάλα πολύ γρήγορα. Κάποιες φορές με μία και κάποιες φορές με δύο επαφές. Φτάσαμε στο γκολ
τόσο εύκολα. Είναι το ποδόσφαιρό μου. Είναι σίγουρα το αγαπημένο μου γκολ γιατί μπορώ σε αυτό να δω το ποδόσφαιρό μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Μοράτα. Είναι σημαντικό για έναν επιθετικό το να σκοράρει, τόσο στο Europa League όσο και σήμερα. Αλλά το σημαντικό ήταν η εμφάνιση. Έπαιξε πολύ καλά. Θεωρώ πως πλέον μπορούμε να ξανά ξεκινήσουμε δουλειά πιο εύκολα».

Στη συνέχεια, ο Ιταλός τεχνικός συμπλήρωσε: «Κάποιες φορές, όχι πάντα, σκέφτηκα ότι μπορούμε να τα πάμε καλύτερα. Είχαν 1-2 ευκαιρίες. Πρέπει να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα. Μπορούμε καλύτερα στην άμυνα, και κάποιες φορές το ίδιο ισχύει και για την επίθεση. Σήμερα κάναμε λάθη σε 1-2 αντεπιθέσεις. Πιστεύω πως έχουμε την πιθανότητα να γίνουμε καλύτεροι».
Keywords
Τυχαία Θέματα