Σάρι: “Μπορεί να βοηθήσει ως οργανωτής ο Ντιμπάλα”

Ο Μαουρίτσιο Σάρι αποκάλυψε πως υπολογίζει τον Πάουλο Ντιμπάλα και ως οργανωτή, παρότι ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θέλει να παίζει πιο μπροστά. Ο Ιταλός τεχνικός της Γιουβέντους ψάχνει θέση στο βασικό σχήμα για να χωρέσει και τον Ντιμπάλα, για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια.

Χαρακτηριστικά, ο Σάρι δήλωσε: “Ο Ντιμπάλα έδειξε μεγάλη ποιότητα και συνδυάστηκε καλά με τον Ράμσεϊ. Είναι σε καλή κατάσταση τώρα τελευταία, οπότε ήταν η σωστή στιγμή να τον χρησιμοποιήσουμε. Σε μερικά παιχνίδια είμαι πεπεισμένος ότι ο Ντιμπάλα μπορεί να μας βοηθήσει ως οργανωτής,
παρόλο που τον προτιμώ λίγα μέτρα πιο μπροστά”.

Στη συνέχεια, ο Ιταλός τεχνικός της “βέκια σινιόρα” αναφέρθηκε και στον Ντε Λιχτ: “Ο Ντε Λιχτ διαρκώς ΄΄μεγαλώνει΄΄, πρέπει να έχουμε λίγη υπομονή. Είναι πολύ νέος και προέρχεται από ένα πολύ διαφορετικό στυλ παιχνιδιού στον Άγιαξ. Είναι εκπληκτικός, αλλά δεν είναι έτοιμος ακόμα. Μην ξεχνάτε ότι και ο Κουλιμπαλί το πάλευε τους πρώτους μήνες του στη Νάπολι”.

Τέλος, ο Σάρι δήλωσε για την έως τώρα πορεία της ομάδας του: “Βελτιώσαμε πολύ το passing game μας και είχαμε μεγαλύτερο έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά πρέπει να βελτιώσουμε την αμυντική μας λειτουργία. Είδα βήματα προς τα εμπρός στον τρόπο δημιουργίας ευκαιριών”.
Keywords
Τυχαία Θέματα