Σαουθάμπτον – Άρσεναλ 1-3 : Εκδίκηση σε… ζεστό πιάτο!

Σαουθάμπτον – Άρσεναλ 1-3 : Εκδίκηση σε… ζεστό πιάτο!antaloΤετ, 01/27/2021 - 00:09

Πριν από τρεις μέρες οι «’Αγιοι» του Σαουθάμπτον… «κόλασαν» την Άρσεναλ, πετώντας την εκτός συνέχειας στο κύπελλο Αγγλίας!
Στο ίδιο γήπεδο απόψε η ομάδα του Αρτέτα ήταν πιο αποτελεσματική και πιο σοβαρή, παίρνοντας μια νίκη που τόσο ήθελε προκειμένου να «ξεκολλήσει» από την 2η δεκάδα του βαθμολογικού πίνακα!


Η 3η συνεχόμενη νίκη εκτός έδρας μπορεί να μην λέει τόσα πολλά, καθώς όλα αυτά έγιναν επί υποδεέστερων – ποιοτικά τουλάχιστον – αντιπάλων, αλλά προφανώς αυτό που

κρατάνε οι «κανονιέριδες» είναι το… «μπαρούτιασμα» εκεί όπου χρειάστηκε στη διαχείριση ενός νικηφόρου αγώνα.


Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό με γκολ του Σκωτσέζου Άρμστρογκ όμως πέντε λεπτά αργότερα ο Νικόλα Πέπε «απάντησε» με ένα κομβικής σημασίας τέρμα.


Στο 39’ ο Σάκα έκανε το 1-2 προκαλώντας τη Σαουθάμπτον σε ένα πιο ανοιχτό στιλ ανάπτυξης. Δεν μπόρεσαν ποτέ να φτάσουν στη δικιά τους ανατροπή και στο 72’ ο Λακαζέτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα!
Η Άρσεναλ, με περισσότερα ματς, ανέβηκε στην 8η θέση έχοντας πάντως πολύ δρόμο ακόμα να «διαβεί» τόσο βαθμολογικά όσο, κυρίως, αγωνιστικά!
 

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Southampton - Ποδόσφαιρο Arsenal - Ποδόσφαιρο Off Off antalo Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Southampton FC ΑΓΓΛΙΑ Οι "κανονιέριδες" νίκησαν με 3-1 τους "Άγιους" εκεί έμεινε εκτός κυπέλλου πριν τρία 24ωρα, με τα γκολ των Πέπε (8'), Σάκα (39') και Λακαζέτ (72') κι ενώ οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 3' με τον Άρμστρογκ Article publish on Τετ, 01/27/2021 - 00:09 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα