Σαουδάραβες ζητούν την… απέλαση του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Δεκάδες Σαουδάραβες ζητούν μέσω των κοινωνικών δικτύων την… απέλαση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη χώρα, μετά την κίνηση του Πορτογάλου σταρ να αγγίξει τα γεννητικά του όργανα ως “απάντηση” στις φωνές οπαδών της Αλ Χιλάλ, οι οποίοι τραγουδούσαν το όνομα του Λιονέλ Μέσι για να τον “πικάρουν”.

Ο δικηγόρος Νουφ μπιν Άχμεντ ανέφερε στο Twitter ότι θα υποβάλει μήνυση στην Εισαγγελία της Σαουδικής Αραβίας κατά του Κριστιάνο Ρονάλντο,

τον οποίο κατηγόρησε ότι διέπραξε «έγκλημα δημόσιας απρέπειας».

«Θεωρείται έγκλημα δημόσιας ατίμωσης και είναι ένα από τα εγκλήματα που συνεπάγονται σύλληψη και απέλαση εάν διαπραχθεί από αλλοδαπό», είπε ο δικηγόρος που ειδικεύεται στο Διεθνές Δίκαιο.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η Αλ Νασρ, ο Κριστιάνο έκανε αυτή τη χειρονομία επειδή «δέχθηκε ένα χτύπημα κατά τη διάρκεια του αγώνα» στα γεννητικά όργανα.

Ο – διάσημος στη Σαουδική Αραβία – δημοσιογράφος Οζμάν Αμπού Μπακρ, χαρακτήρισε την ενέργεια του Κριστιάνο Ρονάλντο “μια ανήθικη και αγενή χειρονομία εναντίον των θεατών” και ζήτησε από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Σαουδικής Αραβίας να ακυρώσει το δελτίο του Πορτογάλου σούπερ σταρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα