Σαν να πέταξε "λευκή πετσέτα"...

"Άντε να τελειώνει και αυτή η σεζόν", θα μπορούσαν να λένε ο Δώνης και οι παίκτες του... Γιατί η "άχρωμη" και απογοητευτική εικόνα του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι είναι άλλη μια απόδειξη ότι η σεζόν έχει ήδη τελειώσει στο μυαλό των Πράσινων. Δίχως ενέργεια στο παιχνίδι, οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού έμοιαζε σαν να βγάζουν απλά την... αγγαρεία και να έχουν πετάξει "λευκή πετσέτα".

Κάκιστη η εμφάνιση
του Παναθηναϊκού σε άλλο ένα ματς, καμία αντίδραση μετά το γκολ των γηπεδούχων και ουσιαστικά σαν να είναι ...φαντάροι, μετρούν μια - μια τις μέρες για να τελειώσει το πρωτάθλημα και να πάρουν το απολυτήριο τους! Θα περίμενε κάποιος διαφορετική νοοτροπία και αγωνιστική συμπεριφορά, ιδιαίτερα μετά την έντονη κριτική που υπήρξε τις προηγούμενες ημέρες.

Αν και ο Δώνης βλέπει πολύ διαφορετικά την κατάσταση και κάνει τις δοκιμές του, νομίζω ότι ελάχιστοι έχουν αξιοποιήσει αυτή την - τελευταία - ευκαιρία που τους δίνει ο προπονητής τους. Ακόμα και αν ορισμένοι προσπαθούν για το κάτι παραπάνω, μοιραία "χάνονται" μέσα στη μετριότητα των υπόλοιπων. "Βυθίζονται" μαζί με το "πράσινο καράβι" στον "ωκεανό της απογοήτευσης". Ότι ακριβώς έγινε και στο Περιστέρι.

Σε ένα μέτριο παιχνίδι με αργό ρυθμό και λίγες φάσεις, ο Παναθηναϊκός έπεσε στην ..."παγίδα" του Ατρόμητου και έχασε "σβηστά" το ματς. Οι Πράσινοι ήταν άτολμοι στο επιθετικό κομμάτι και δεν βρήκαν λύσεις απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων, ενώ έγιναν αρκετά και αβίαστα λάθη στο μεσοαμυντικό κομμάτι και ιδιαίτερα στις στημένες φάσεις, από τις οποίες ο Παναθηναϊκός δέχθηκε και τα δύο γκολ.

Τουλάχιστον ο Παναθηναϊκός κέρδισε και κάτι στο Περιστέρι. Η 45λεπτη παρουσία του 17χρονου Αθανασακόπουλου έχει τη δική της σημασία για τους Πράσινους, καθώς ο νεαρός και ταλαντούχος μεσοεπιθετικός έκανε τα πρώτα του ...χιλιόμετρα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ο νεαρός Εμμανουηλίδης πήρε χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κότσαρης αγωνίστηκε σε ένα απαιτητικό παιχνίδι και κάπου εκεί μπαίνει μια τελεία σε αυτή τη λίστα.
Keywords
Τυχαία Θέματα