Σαν μπούμερανγκ επιστρέφει ο Jai Courtney για το "The Suicide Squad"

Ε, με τέτοιο όνομα λογικό ακούγεται!

Ο Jai Courtney, ο οποίος ενσάρκωσε τον Captain Boomerang στο "Suicide Squad" (2016), ισχυρίζεται ότι θα επιστρέψει στον ρόλο για τη νέα ταινία του James Gunn, "The Suicide Squad".

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Business Insider, ο Courtney είπε, "Ετοιμαζόμαστε να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα

σε λίγους μήνες. Δεν μπορώ να αποκαλύψω κάτι άλλο, αλλά ναι, θα δείτε τον Boomerang σίγουρα... Είμαι χαρούμενος, θα έχει πλάκα. Σίγουρα θα είναι διαφορετικό, αλλά θα είναι τέλειο".

Στην πρώτη ταινία μάθαμε ότι ο Captain Boomerang είχε συλληφθεί από τον The Flash μετά από μια ληστεία, και τον ανάγκασαν να γίνει μέλος της Suicide Squad. Είχε μια μεγάλη αγάπη για τους ροζ μονόκερους. Ο ηθοποιός έχει παίξει στη σειρά ταινιών "Divergent", αλλά και στα "Unbroken" (2014), "Terminator Genisys" (2015) και "The Exception" (2016). Αναμένουμε να τον δούμε στα"Buffaloed" και "Honest Thief".

Ο Jai Courtney ως Captain Boomerang.

Η ταινία, που φέρεται να έχει αλλάξει τον τίτλο της σε "The Suicide Squad", θα είναι περισσότερο ένα φιλμ επανεκκίνησης, παρά άμεσο sequel. Ο Will Smith δεν θα επιστρέψει για να ενσαρκώσει ξανά τον Deadshot και δημοσιεύματα θέλουν τον Idris Elba να αναλαμβάνει τον ρόλο. Επιπλέον, η Margot Robbie θα εμφανιστεί στην ταινία ως Harley Quinn, παρά τα προηγούμενα δημοσιεύματα που υπονοούσαν το αντίθετο.

Έντονες φήμες θέλουν τον Dave Bautista που γνωρίσαμε μέσα από το "Guardians of the Galaxy" να συνεργάζεται και πάλι με τον James Gunn για την επερχόμενη ταινία των DC και Warner Bros. O Gunn θα γράψει το σενάριο και θα σκηνοθετήσει την ταινία, ενώ μετά θα αναλάβει το "Guardians of the Galaxy 3" της Marvel.

Το "Suicide Squad 2" αναμένεται στους κινηματογράφους στις 6 Αυγούστου 2021.

IGN GreeceΡόλο φημολογείται ότι θα κατέχει ο Dave Bautista στο "Suicide Squad 2"Ο Idris Elba μπορεί και να είναι ο αντικαταστάτης του Will Smith στο "Suicide Squad 2"Suicide Squad 2: Δεν επιστρέφει ο Will Smith για το sequel

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα