Σαλάχ: «Αγαπούσα την Λίβερπουλ από μικρός»

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ εξομολογήθηκε ότι πάντα είχε σαν όνειρο να αγωνιστεί με τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Ο Αιγύπτιος άσος διανύει καταπληκτική πρώτη χρονιά στο «Άνφιλντ» μετά την μετακόμισή του από την Ρόμα το περασμένο καλοκαίρι και ήδη το όνομά του ακούγεται για την Ρεάλ Μαδρίτης εν' όψει της επόμενης μεταγραφικής περιόδου.

Μιλώντας όμως σε αγγλικό περιοδικό, ο Σαλάχ δήλωσε ότι από μικρός υποστήριζε τους «ρεντς», με ότι μπορεί να σημαίνει
αυτό για το μέλλον του στην ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

«Αγάπησα την Λίβερπουλ από τότε που ήμουν μικρός και ήξερα ότι είναι μία ομάδα στην οποία ήθελα να παίξω. Γνώριζα την ιστορία αυτού του συλλόγου και από την στιγμή που βρήκα την ευκαιρία να παίξω εκεί, έπρεπε να το κάνω», είπε ο Σαλάχ, ενώ όσον αφορά το μέλλον του τόνισε:

«Είμαι ευτυχισμένος σκοράροντας για την ομάδα που υποστήριζα από παιδί. Αυτό μόνο έχει σημασία».

Για το αν περίμενε τόσο μεγάλη επιτυχία στην πρώτη του χρονιά στο «Άνφιλντ», ο Σαλάχ είπε:

«Δεν θέλω να φανώ αλαζόνας, αλλά ναι, το περίμενα. Ελάτε τώρα, ξερω ότι είμαι καλός. Ήμουν άνετος στη Ρόμα, είχα δύο πολύ καλές σεζόν εκεί και ήμουν πολύ ευτυχισμένος, αλλά πάντα ήμουν ο τύπος που παίρνει ρίσκο και βάζει πίεση στον εαυτό του».

Όσον αφορά την σχέση του με τον Ζοσέ Μουρίνιο ο οποίος ουσιαστικά τον είχε απορρίψει στην Τσέλσι, ο Σαλάχ τόνισε:

«Πριν από τρία χρόνια δεν έπαιξα πολύ, αλλά από την πρώτη μέρα που επέστρεψα στην Αγγλία ήθελα να δείξω τι μπορώ να κανω. Μίλησα με τον Μουρίνιο στην Τσέλσι όταν επέστρεψα από τον δανεισμό στην Φιορεντίνα. Μιλήσαμε και μετά το ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέτος και έχουμε μία καλή σχέση. Δεν μιλήσαμε πολύ αλλά ήταν ΟΚ».
Keywords
Τυχαία Θέματα