Σάκοτα: «Πλέον δεν υπάρχουν δικαιολογίες..»

Δεν θέλει να κρυφτεί πίσω από οποιαδήποτε δικαιολογία ο προπονητής της ΑΕΚ Ντράγκαν Σάκοτα φέροντας άπαντες – και τον εαυτό του, ασφαλώς – προ των ευθυνών τους ενόψει του προγράμματος της ομάδας στη συνέχεια.

Με αφορμή τον αυριανό αγώνα στα Τρίκαλα αλλά και το ότι ακολουθεί (Άρης εντός, Ρέθυμνο εκτός) ως τον τελικό του κυπέλλου στα μέσα του ερχόμενου μήνα ο 65χρονος τεχνικός τόνισε :
«Το εύκολο πρόγραμμα, που έχουμε στη συνέχεια ίσως μας
βοηθήσει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος από κάποια ματς, που χάσαμε στο παρελθόν. Όσο αφορά στο αυριανό ματς, πιστεύω, ότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Πρέπει να κερδίσουμε. Δικαιολογίες δεν υπάρχουν...»

Ο Σάκοτα στέκεται πάντως στα διαδοχικά ματς εκτός έδρας, καθώς αυτό έχουν προηγηθεί ήδη τέσσερα από τις αρχές του μήνα, που φέρνουν περισσότερη ταλαιπωρία. Όμως οι μέχρι τώρα απώλειες στο πρωτάθλημα δεν αφήνουν περιθώρια για περαιτέρω σκέψεις πέραν της κατάκτησης της νίκης :
«Το δύσκολο πρόγραμμα με τα εκτός έδρας ματς συνεχίζεται. Το αυριανό με τα Τρίκαλα είναι το πέμπτο μέσα στον Ιανουάριο. Ξέρουμε, ότι όπου και να παίξουμε στόχος μας είναι η νίκη. Aυτό που θέλουμε και πρέπει να κάνουμε είναι ν’ αλλάξουμε την εικόνα μας στο δεύτερο γύρο του Πρωταθλήματος»

Ξέχωρα από τα αγωνιστικά πλάνα στη Θεσσαλική πόλη η Ένωση προχώρησε και σε μια αλλαγή περίπου αναμενόμενη. Ο Βινς Χάντερ δηλώθηκε στον ΕΣΑΚΕ αποκτώντας δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα αντί του τραυματία Νιγηριανού Ελονού.

Ο έμπειρος 33χρονος παίκτης ήταν στην αποστολή για τον αγώνα με την Στρασμπούργκ την περασμένη Τρίτη δίχως όμως να πάρει χρόνο συμμετοχής αφού ήταν ανέτοιμος.
Πλέον προπονείται κανονικά και εκτός απροόπτου θα κάνει το ντεμπούτο του στο ματς των Τρικάλων.
Keywords
Τυχαία Θέματα