Σάκκαρη: «Ήμουν πολύ αγχωμένη»

Η Ελληνίδα τενίστρια δεν έκρυψε την απογοήτευσή της για την ήττα της 2-1 σετ και τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια των WTA Finals. Η Σάκκαρη θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στο Μεξικό, με την αναμέτρηση κόντρα στην Τζέσικα Πεγκούλα, στα ξημερώματα της Παρασκευής.

Μετά το τέλος του αγώνα, η Σάκκαρη δήλωσε: «Θα έλεγα ότι ήμουν πολύ αγχωμένη», είπε η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, που έμεινε εκτός ημιτελικών στο Κανκούν. «Πιθανότατα

το αποτέλεσμα του προηγούμενου ματς ήταν κάπως στο κεφάλι μου. Η μεγαλύτερη νίκη μου απόψε ήταν ότι ξεπέρασα αυτόν τον φόβο μέσα στο court. Ήμουν μερικούς πόντους μακριά από τη νίκη».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Νόμιζα ότι θα λύγιζα χωρίς να παίξω καλά και να τελειώσω τη σεζόν με καλό τρόπο, αλλά η σημερινή εμφάνιση αφήνει υποσχέσεις. Μια πλευρά μου έλεγε ότι δεν μπορώ να το κάνω. Είχα δύο πλάσματα που πάλευαν μέσα στο μυαλό μου. Είμαι χαρούμενη που κατάφερα να το ξεπεράσω αυτό, διότι θα ήταν πολύ δύσκολο για εμένα αν έχανα δύο ματς εύκολα. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη νίκη μου σήμερα. Θα μπορούσε να ήταν άσχημο, αλλά τελικά πλησίασα τη νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα