Ρούνεϊ: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον Μουρίνιο ήταν η επικοινωνία με τους παίκτες»

Ο Γουέιν Ρούνεϊ ήταν ανάμεσα στους θεατές, στο παιχνίδι της πρώην ομάδας του με την Χάντερσφιλντ στο «Ολντ Τράφορντ».
Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας , παίζει πλέον στο MLS με την φανέλα της DC United και επέστρεψε στην πατρίδα του, με την ευκαιρία των διακοπών για την εορταστική περίοδο.

Παρόλο που πολλοί παίκτες στο παρελθόν οι οποίοι αγωνίζονται στο MLS, επανέρχονται στην Πρέμιερ Λιγκ, για ένα διάστημα με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος, ο Ρούνι δεν
σκοπεύει να κάνει το ίδιο. Θεωρείται θρύλος για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι φίλαθλοι τον λατρεύουν, αλλά θεωρεί ότι γι΄αυτόν το κεφάλαιο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κλείσει οριστικά.

Ο Γουέιν Ρούνι χθες στο "Ολντ Τράφορντ"

Ο Ρούνεϊ λέει ότι ο λόγος που ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν έμεινε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι λόγω των κακών διαχειριστικών δεξιοτήτων του.
Ο κορυφαίος σκόρερ των «κόκκινων διαβόλων» έπαιξε μόνο μία σεζόν υπό τις οδηγίες του Πορτογάλου τεχνικού και αποκάλυψε ότι έμεινε έκπληκτος από την έλλειψη επικοινωνίας του Moυρίνιο με τους παίκτες. Ο 55χρονος τεχνικός απολύθηκε την περασμένη Τρίτη και ο Ρούνι πιστεύει ότι αν είχε καλύτερη σχέση με τους παίκτες θα μπορούσε να παραμείνει στην ομάδα.

«Κατά τη γνώμη μου, προφανώς δεν κατάφερε να έχει τους παίκτες στο πλευρό του» δήλωσε ο Ρούνεϊ στο BT Sport.

Ούτε ο Ρούνεϊ ξέφυγε από τον σωματικό έλεγχο των security

«Νομίζω ότι ήταν η μία έκπληξη για μένα, η ελλιπής επικοινωνία με τους παίκτες. Νομίζω ότι όταν αφήνεις έναν παίκτη έξω από ένα παιχνίδι, μερικές φορές έχει μεγάλη σημασία για τον ποδοσφαιριστή, όταν ο προπονητής του, του εξηγεί για ποιον λόγο δεν τον χρησιμοποίησε.

Αλλά ο Μουρίνιο δεν το έκανε και νομίζω ότι είναι το πιο δύσκολο πράγμα για έναν παίκτη να δοκιμάσει να δουλέψει περισσότερο, αν δεν ξέρει γιατί δεν παίζει.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα λοιπόν για τον Ζοζέ ήταν η επικοινωνία με τους παίκτες, και ξέρω ότι οι παίκτες δεν ήταν ευχαριστημένοι με αυτόν».
Keywords
Τυχαία Θέματα