Ρότζερς: «Θέλουμε την πρώτη θέση»

Ρότζερς: «Θέλουμε την πρώτη θέση»ageorgiΤετ, 12/09/2020 - 18:14

Ο Μπρένταν Ρότζερς τόνισε ότι θέλει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και να διαχειριστεί το ρόστερ της Λέστερ σε μία περίοδο συνεχών αγώνων.

Οι «αλεπούδες» υποδέχονται αύριο την Ένωση στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ με στόχο να τερματίσουν στην πρώτη θέση του 7ου Ομίλου. Ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός τόνισε όσον αφορά τις επιλογές του:

«Θα κάνουμε ό, τι κάναμε σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Πάντα επιλέγω μία ομάδα που πιστεύω ότι μπορεί να κερδίσει το παιχνίδι. Το προσπαθήσαμε αυτό και στο ματς με τη Ζόρια, γνωρίζοντας πως ό, τι και αν γινόταν θα μπορούσαμε να πάρουμε την πρωτιά στον όμιλο στο τελευταίο παιχνίδι. Θα επιλέξουμε αντίστοιχα. Το ρόστερ είναι πρώτης κλάσης και θα επιλέξουμε μία δυνατή ομάδα για να κοιτάξουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Όσον αφορά το δύσκολο πρόγραμμα των έξι αγώνων πριν από την Πρωτοχρονιά ο Ρότζερς δήλωσε:

«Δεν είναι κάτι διαφορετικό σε σχέση με ό, τι κάνουμε όλη τη χρονιά. Έπρεπε να διαχειριστούμε το γκρουπ γιατί είχαμε τραυματισμούς και παίζαμε σε πολλές διοργανώσεις. Πάντα προσπαθούσαμε να επιλέξουμε την δυνατότερη ομάδα που μπορούσαμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αυτό μας επέτρεψε να προκριθούμε στους ‘’32’’, αλλά θέλουμε να τερματίσουμε στην πρώτη θέση. Είναι το ίδιο, έχουμε παιχνίδι Κυριακή, μεσοβδόμαδα, την επόμενη Κυριακή και μετά τα ματς είναι συνεχόμενα στη γιορτινή περίοδο. Η νίκη, η τακτική, η υγεία των παικτών, όλα αυτά έρχονται στη σκέψη σου όταν επιλέγεις ενδεκάδα».

Όσον αφορά τις απουσίες για το αυριανό ματς, ο Ρότζερς δεν υπολογίζει τους αμυντικούς Περέιρα, Καστάνιε, Σογιουντσού και τον μέσο Αμάρτι.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Europa League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Leicester - Ποδόσφαιρο ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Leicester City ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Μπρένταν Ρότζερς τόνισε ότι θέλει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά και να διαχειριστεί το ρόστερ της Λέστερ σε μία περίοδο συνεχών αγώνων.

Article publish on Τετ, 12/09/2020 - 18:14 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα