Ρόντμαν: «Δεχόμουν επίθεση» (video)

Ο Ντένις Ρόντμαν αποκάλυψε πως είχε δεχτεί απειλές για τη ζωή του, μετά την επίσκεψή του στη Βόρεια Κορέα. Ο παλαίμαχος παίκτης του ΝΒΑ προχώρησε στις συγκεκριμένες αποκαλύψεις, με αφορμή τη συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Κιμ Γιόνκ Ουν. Ο Ρόντμαν τόνισε στο CNN, πως ήταν τιμή για τον ίδιο που πήγε στη Βόρεια Κορέα, σε μια
περίοδο, όπου οι σχέσεις των δυο χωρών δεν ήταν στα καλύτερά τους. Μάλιστα, ο Ρόντμαν ξέσπασε σε λυγμούς, όταν αναφέρθηκε στις απειλές που δέχτηκε.

Χαρακτηριστικά, ο Ρόντμαν δήλωσε: «Μέσα από την καρδιά μου, ήταν μεγάλη τιμή για μένα που με επέλεξαν να πάω στην Βόρεια Κορέα».

Σχετικά με τις απειλές που δέχονταν τόνισε: «Κρυβόμουν, δεν μπορούσα να πάω σπίτι μου. Δεχόμουν επίθεση, όλοι ήταν εναντίον μου, αλλά είμαι ακόμα όρθιος».

Το σχετικό βίντεο:

Speaking with CNN’s @chriscuomo while wearing a “Make America Great Again” hat, former NBA star @dennisrodman describes his relationship with North Korean leader Kim Jong Un and his hopes for the country https://t.co/oaMBT2GQ3n pic.twitter.com/YjNf7ZI9Ky

Cuomo Prime Time (@CuomoPrimeTime) June 12, 2018
Keywords
Τυχαία Θέματα