Ρονάλντο: Η απόλυτη εξάρτηση

Ρονάλντο: Η απόλυτη εξάρτησηiprintezΤετ, 11/04/2020 - 20:03

Ο αγέλαστος, σκυθρωπός κόουτς Σάρι έφυγε, ο χαμογελαστός, οικείος στην οικογένεια της ομάδας Πίρλο ήρθε, η Κυρία εμφανίζεται γερασμένη σε ιδέες δημιουργίας παιχνιδιού και εν αντιθέσει με την περυσινή σεζόν (και την εν πολλοίς συγκατοίκηση με Ίντερ και Λάτσιο) κυνηγάει την προπορευόμενη και αήττητη Μίλαν του αγριεμένου… ΙΖ back, Ζλάταν. Δύσκολοι καιροί για παικταράδες που έγιναν εν μια νυκτί τεχνικοί καθοδηγητές πρώτης γραμμής.

Ο κόουτς Πίρλο εμφάνισε και στο Μανούτσι της Τσεζένα τη γνωστή και μη εξαιρετέα Γιουβέντους

των εκτός έδρας αγώνων με Ρόμα και Κροτόνε. Κι αν στην πρωτεύουσα ο μίστερ σκόρερ έπαιζε και έσωζε την παρτίδα για το 2-2, με τη νεοφώτιστη έλειπε στο 1-1 και με την έτερη νεοφώτιστη μπήκε αλλαγή, προφανώς για να αποσοβήσει τρίτη σερί ισοπαλία και περαιτέρω κραδασμούς.

Και σε τρία μόλις λεπτά, ο CR7 σκόραρε για το 1-2, καταδεικνύοντας την απόλυτη εξάρτηση της Κυρίας από τον κύριο! Μέχρις εσχάτων. Δεν περιποιεί τιμή για τον Πίρλο.

Ο Πίρλο άλλωστε ήταν υπό πίεση, η νίκη εκτός έδρας επί της Σπέτσια δεν αλλάζει κάτι στο χάρτη αποτελεσμάτων του Πιεμόντε, λίγες ημέρες μετά το άνετο 0-2 της Μπαρσελόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ναι, της Μπάρσα που ψάχνεται με τον Κούμαν.

Η Γιούβε πάντως τα έχει χαμένα χωρίς Ρονάλντο, παρά την αναγέννηση του Μοράτα. Με χαφ δυσλειτουργικά, λέγε με Αρτούρ και Μπεντανκούρ και μπακ προβλέψιμα σε κάθε ενέργεια, λέγε με Κουαδράδο, η πρωταθλήτρια τα βρήκε σκούρα με την άνετη και επιθετική στην προσέγγιση του ματς Σπέτσια, μέχρι που έγινε αλλαγή ο Πορτογάλος σταρ. Μια κίνηση που κάνει τη διαφορά.

http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/HL_SPEZIA_JUVENTUS_11120_.mp4183529701/11/2020 18:24Σπέτσια-Γιουβέντους: 1-4 (HL)//-->

Ο Ρονάλντο νίκησε τον κορωνοϊό, επέστρεψε μετά από 19 ημέρες στην αγωνιστική δράση με δυο από τα τέσσερα γκολ της ομάδας του στο ουδέτερο της Τσεζένα με τη Σπέτσια και ετοιμάζεται για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής (13.30) με τη Λάτσιο στη Ρώμη.

Και την κόντρα με τον Ιμόμπιλε που απέχει αρκετά από την αποτελεσματικότητα της περυσινής σεζόν, αλλά υπέγραψε την ανατροπή με την Τορίνο, από 3-1 στο 95΄, τελικό 3-4!

Ναι, ο Ρονάλντο των γκολ σε 53 από τις 55 ομάδες που έχει αντιμετωπίσει σε Ισπανία και Ιταλία! Δεν έχει βάλει γκολ μόνο σε ένα ματς με τη Λεγκανιές και δυο με την Κιέβο.

Και η ιστορία θα γράφεται στο Τορίνο, μόνο όταν ο Πορτογάλος είναι στην ενδεκάδα. Διαφορετικά, η σκυτάλη για αγωνιστικές απαντήσεις θα περάσει στον Αντρέα Πίρλο…

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ The Experts Off Off iprintez Off Off ΙΤΑΛΙΑ Ο κόουτς Σάρι έφυγε, ο Πίρλο ήρθε, η Κυρία εμφανίζεται γερασμένη σε ιδέες δημιουργίας παιχνιδιού, μέχρι να μπει ο Κριστιάνο... Article publish on Τετ, 11/04/2020 - 20:03 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα