Ρόμα-Σπέτσια 4-3: Λυτρωτής ο Πελεγκρίνι στις καθυστερήσεις!

Ρόμα-Σπέτσια 4-3: Λυτρωτής ο Πελεγκρίνι στις καθυστερήσεις!gdouskasΣάβ, 01/23/2021 - 18:09

Η Ρόμα αναζητούσε γιατρικό μετά την ήττα από τη Λάτσιο και τον αποκλεισμό στους "16" του Κυπέλλου Ιταλίας από τη Σπέτσια -δίχως τους Τζέκο, Μχιταριάν, Πέδρο- και κατάφερε να προηγηθεί στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε στο 17', με τον Σπινατσόλα να βλέπει την κίνηση του Πελεγκρίνι από τη δεξιά πλευρά, και τον αρχηγό να προσφέρει έτοιμο γκολ στον Μπόρχα Μαγιοράλ.

Η

ομάδα από τη Λιγουρία -αήττητη στα 3 προηγούμενα παιχνίδια πρωταθλήματος- εκμεταλλεύτηκε 7 λεπτά αργότερα ένα λάθος του Κουμπούλα για να φέρει την αναμέτρηση στην ισορροπία με τον Πίκολι.

Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου οι "τζαλορόσι" έχασαν ευκαιρίες με τους Μαγιοράλ (34') και Πελεγκρίνι (45'), ωστόσο φαίνονταν επηρεασμένοι από το κακό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια (υπήρξε διένεξη μεταξύ Τζέκο και Φονσέκα) και το σερί αρνητικών αποτελεσμάτων.

Προτού φύγει το πρώτο δεκάλεπτο στο δεύτερο μέρος η Ρόμα ένιωσε μια ασφάλεια με τον Μαγιοράλ (52') και Κάρσντορπ (55') να κάνουν το 3-1, όμως οι "ακουιλάνι" έδειξαν χαρακτήρα: μείωσαν στο 59' με τον Ντιέγκο Φαρίας και στο 90' από τεράστιο λάθος του Σμόλινγκ, ο Βέρντε (δανεικός από την ΑΕΚ) έκανε το 3-3, σοκάροντας τους γηπεδούχους.

Όμως την τελευταία λέξη την είπε ο Λορέντσο Πελεγκρίνι ύστερα από ασίστ του Μπρούνο Πέρες, για να σκοράρει στην 100η εμφάνισή του στη Serie A με τη Ρόμα και να διαμορφώσει το τελικό 4-3.

Η Ρόμα με αυτό το τρίποντο πήγε στην τρίτη θέση με 37 βαθμούς, ενώ η Σπέτσια έμεινε στη 13η με 18 πόντους. 

Ρόμα (3-4-3): Λόπεθ, Κουμπούλα, Σμόλινγκ, Ιμπάνιεζ, Κάρσντορπ (81' Μπρούνο Πέρες), Βιγιάρ (67' Κριστάντε), Βερτού, Σπινατσόλα, Πέρεθ, Πελεγκρίνι (αρχ.), Μαγιοράλ

Προπονητής: Πάουλο Φονσέκα

Σπέτσια (4-3-3): Προβεντέλ, Ντελ' Όρκο (58' Μπαστόνι), Τέρτσι (αρχ.), Σαμπό (80' Έρλιτς), Μαρκίτσα, Εστέβες, Αγκουμέ, Ματζόρε (58' Ακάμπορα), Γκιασί (80' Βέρντε),  Πίκολι (33' Γκαλάμπινοφ), Φαρίας

Προπονητής: Βιντσέντσο Ιταλιάνο

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Roma - Ποδόσφαιρο Spezia - Ποδόσφαιρο Off Off gdouskas Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #asroma #seriea AS Roma ΙΤΑΛΙΑ Σε απίθανο παιχνίδι στην ιταλική πρωτεύουσα η Σπέτσια με τον Βέρντε να ισοφαρίζει στο 90' πίστεψε πως θα έφευγε με την ισοπαλία, ωστόσο ο αρχηγός της Ρόμα είχε τον τελευταίο λόγο. Article publish on Σάβ, 01/23/2021 - 18:09 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα