Ρόμα-Σασουόλο 0-0: Έλειψε μόνο το γκολ... (vid)

Ρόμα-Σασουόλο 0-0: Έλειψε μόνο το γκολ... (vid)gliorisΚυρ, 12/06/2020 - 18:33

Η επιθετική αποτελεσματικότητα της Ρόμα επηρεάστηκε από την αποβολή του Πέδρο με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης. Αυτή ήταν η πρώτη κόκκινη κάρτα του Ισπανού σε 351 ματς στην καριέρα του στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, την Πρέμιερ Λιγκ και τη Σέριε Α. 

Η Σασουόλο χωρίς τον Καπούτο στην επίθεση έδειξε να δυσκολεύεται αρκετά στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου με αποτέλεσμα το πρώτο ημίχρονο να μη δώσει

στιγμές ανησυχίας στον Μιράντε. 

Το ακυρωθέν γκολ του Μικιταριάν μέσω VAR για φάουλ του Τζέκο πριν την τελική προσπάθεια του Αρμένιου, έξοργισε τον Πάουλο Φονσέκα που αποβλήθηκε μετά το τελευταίο σφύριγμα του ημιχρόνου για έντονες διαμαρτυρίες στον διαιτητή. 

Παρότι με δέκα ποδοσφαιριστές και τον προπονητή στις κερκίδες η Ρόμα είχε δοκάρι στο 59ο λεπτό με τον Τζέκο αλλά και τις καλύτερες στιγμές του δεύτερου ημιχρόνου. 

Η Σασουόλο σκόραρε με τον Χαρασλίν στο 74ο λετπό όμως και πάλι με τη χρήση του VAR το γκολ ακυρώθηκε 

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Roma - Ποδόσφαιρο Sassuolo - Ποδόσφαιρο Off Off glioris Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ AS Roma Ρόμα και Σασουόλο έμειναν στο 0-0 στο πλαίσιο της 10ης της Serie A, με τους "νεροβέρντι" να διαρούν στην κατάταξη τους δύο βαθμούς διαφοράς από τους "τζιαλορόσι" Article publish on Κυρ, 12/06/2020 - 18:33 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα