Ρόμα: Κοντά σε συμφωνία με τον Τζανιόλο

Μάλιστα ο νεαρός άσος είναι πεπεισμένος ότι θα υπογράψει επέκταση συμβολαίου με τη Ρόμα και σύμφωνα με την «Il Corriere dello Sport», θα μπορούσε να καρπωθεί 4-5 εκατομμύρια ευρώ με τη νέα συμφωνία του στην ομάδα της πρωτεύουσας.
Ο ατζέντης του παίκτη Κλαούντιο Βιγκορέλι συναντήθηκε την Τρίτη με τον διευθυντή της Ρόμα Τιάγκο Πίντο στο Μιλάνο και σύμφωνα με πολλαπλές αναφορές στην Ιταλία, οι δύο πλευρές ήρθαν σε πλήρη συμφωνία.

Tra Zaniolo e la Roma

c’è intesa #SerieA | #Roma | #Zaniolohttps://t.co/zcwdYVjDRi

Eurosport IT (@Eurosport_IT) August 18, 2022

Η Ρόμα απέρριψε πρόταση από την Τότεναμ του Αντόνιο Κόντε αυτό το καλοκαίρι, οπότε θα προσπαθήσει μέσα στον Σεπτέμβριο να κλείσει αυτή την υπόθεση. Σύμφωνα με την Il Corriere dello Sport, στον Τζανιόλο θα προσφερθούν απολαβές που θα ισοσταθμίσουν τις αμοιβές των κορυφαίων παικτών της Ρόμα, δηλαδή περίπου 4-5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.
Το τρέχον συμβόλαιο του (2,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως), εκπνέει τον Ιούνιο του 2024 και η Ρόμα θα του προσφέρει επέκταση μέχρι το 2027. Ο 23χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής σε 113 εμφανίσεις με τους «τζιαλορόσι», μετράει 22 γκολ και 15 ασίστ, ενώ ήταν ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος στον τελικό της Conference League εναντίον της Φέγενορντ τον Μάιο, βοηθώντας τη Ρόμα να κερδίσει το πρώτο της ευρωπαϊκό τρόπαιο στην ιστορία της.

Keywords
Τυχαία Θέματα