Ρομπέρτο Μαντσίνι κατά ιταλικών συλλόγων!

Οι χαφ της Λάτσιο και της Αταλάντα αντικαθιστούν το δίδυμο της Ρόμα. Τη Δευτέρα, η Ιταλία ξεκίνησε την προετοιμασία της για τους επερχόμενους προκριματικούς αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Ελβετία και τη Βόρεια Ιρλανδία.

ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ Ο ΜΠΑΡΕΛΑ
Ο Νικολό Μπαρέλα ήταν ένας από τους τέσσερις παίκτες της Ιταλίας που προπονήθηκαν ξεχωριστά σήμερα. Ο Τζόρτζιο Κιελίνι, ο Τσίρο Ιμόμπιλε και ο Αλεσάντρο Μπαστόνι ήταν μαζί του στο «περιθώριο», αλλά ο μέσος της Ίντερ φαίνεται να είναι ο μόνος αμφίβολος για τον αγώνα της Παρασκευής

με την Ελβετία.
Ο Μαντσίνι είπε ότι η κατάσταση του Μπαρέλα θα αξιολογηθεί τις επόμενες ημέρες, αλλά επέμεινε ο Κιελίνι αισθάνεται καλά. Το ίδιο ισχύει και για τον Λεονάρντο Μπονούτσι που προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα. Τόσο αυτός όσο και ο Κιελίνι ήταν απόντες από τον αγώνα της Γιουβέντους με τη Φιορεντίνα το Σάββατο.

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ
Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, πάντα καυστικός, προέτρεψε τις ιταλικές ομάδες να δώσουν περισσότερο χρόνο στους νεαρούς παίκτες, ειδικά σε μεγάλα παιχνίδια. Ο Μαντσίνι είπε ότι αυτός και το επιτελείο του παρακολουθούν πολλά νέα ταλέντα, συμπεριλαμβανομένου του Νταβίντε Φρατέζι της Σασουόλο.
«Υπάρχουν πολλοί δυνατοί νέοι παίκτες στην Ιταλία. Χρειάζεται μόνο να παίξουν σε υψηλό επίπεδο. Μπορείτε να περιμένετε οτιδήποτε από τους νέους, αλλά μπορούν να βελτιωθούν μόνο παίζοντας σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα