Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι: Η… συνταξιοδότηση είναι κοντά

Ο Λεβαντόφσκι εντάχθηκε στην Μπάρτσα το καλοκαίρι του 2022 μετά από μια οκταετή θητεία με τη Μπάγερν Μονάχου με απολογισμό 344 τερμάτων σε 375 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.
Ο Πολωνός φορ συνέχισε αυτή την εξαιρετική επαφή του με τα δίχτυα και στην πρωταθλήτρια Ισπανίας, πετυχαίνοντας 23 γκολ στη La Liga στην παρθενική του σεζόν

στο «Καμπ Νόου» για να οδηγήσει τον σύλλογο στον πρώτο του τίτλο πρωταθλήματος μετά από τέσσερα χρόνια.
Όταν ρωτήθηκε από τη Mundo Deportivo τι του επιφυλάσσει το μέλλον, ο Λεβαντόφσκι παραδέχτηκε ότι θα αποσυρθεί σχετικά σύντομα και ότι θα μπορούσε να παραμείνει στη Μπαρτσελόνα μέχρι να αποφασίσει να κρεμάσει τα παπούτσια του.

«Η συνταξιοδότησή μου; Είναι κοντά. Είναι πολύ πιθανό να τελειώσω την καριέρα μου στη Μπαρτσελόνα, όπου εγώ και η οικογένεια μου νιώθω πολύ άνετα. Ένιωσα ότι έβαλα πέντε ή έξι γκολ λιγότερα γιατί έπρεπε να κάνω άλλα πράγματα. Ο ρόλος μου ήταν σημαντικός Όχι μόνο στο γήπεδο αλλά και εκτός, έπρεπε να ταιριάξω σε έναν νέο ρόλο», είπε. «Μόνο μετά τη λήξη του συμβολαίου μου, θα αρχίσω να αναρωτιέμαι αν θέλω να συνεχίσω να παίζω».

Ο Λεβαντόφσκι είναι ένας από τους πολλούς μεγάλους παίκτες που συνδέθηκαν πρόσφατα με μια μετακόμιση με πολλά χρήματα στη Σαουδική Pro League. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Καρίμ Μπενζεμά και ο Ενγκολό Καντέ μετακόμισαν πρόσφατα στη Μέση Ανατολή, ενώ ο Λιονέλ Μέσι απέρριψε μια προσφορά αξίας άνω των 400 εκατομμυρίων ευρώ ανά σεζόν από την Αλ Χιλάλ για να μετακομίσει τελικά στο MLS.

Όταν ρωτήθηκε για τη σύνδεση του με συλλόγους της Σαουδικής Αραβίας, ο Λεβαντόφσκι δήλωσε ότι είχε «άλλες προτεραιότητες». «Σήμερα είμαι χαρούμενος στη Μπαρτσελόνα. Αισθάνομαι ότι βρίσκομαι σε έναν σύλλογο που μου ταιριάζει. Έτσι θέλω να ολοκληρώσω το συμβόλαιό μου εκεί», πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα