Ριβάλντο: "Θέλω να επιστρέψω και να βοηθήσω την Μπαρτσελόνα"

Ριβάλντο: "Θέλω να επιστρέψω και να βοηθήσω την Μπαρτσελόνα"antoniamath11Τρί, 12/29/2020 - 01:35

Στην Μπαρτσελόνα θέλει να επιστρέψει ο Ριβάλντο, προκειμένου να δώσει ένα χέρι βοηθείας στους "μπλαουγκράνα" και στην δύσκολη περίοδο που αντιμετωπίζει ο σύλλογος.

Οι εκλογές στην ισπανική ομάδα είναι προγραμματισμένες στις 24 Ιανουαρίου του νέου έτους και ο Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής θα ήθελε να αναλάβει κάποιο πόστο. 


Αρχικά δήλωσε: «Σκέφτομαι εδώ

και πολύ καιρό να επιστρέψω μια μέρα, διότι στη Μπαρτσελόνα ήμουν πολύ, πολύ χαρούμενος. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να ανακάμψει μέσα από την επιστροφή μου. Συνεπώς ναι, δεν είναι μυστικό για μένα ότι περιμένω αυτή τη δυνατότητα, γιατί εκεί πέτυχα. Έγραψα μια όμορφη ιστορία στη Μπαρτσελόνα», και στη συνέχεια είπε: «Δεν θέλω να εκβιάσω καταστάσεις με το να αυτό-προταθώ χωρίς κάποια συζήτηση πρώτα. Ο σύλλογος διανύει μια δύσκολη περίοδο, σε περίπλοκους καιρούς. Φυσικά και γνωρίζω τις εξελίξεις για τις εκλογές που θα διεξαχθούν νωρίς το 2021, γιατί εύχομαι τα καλύτερα και να υπάρξει άμεση βελτίωση.

Οποιοσδήποτε ρόλος με τον οποίο θα μπορούσα να βοηθήσω θα ήταν ευπρόσδεκτος για μένα. Το σημαντικό πράγμα είναι να στηρίξω τον σύλλογο και να σιγουρευτώ ότι θα συνεχίσει να αναπτύσσεται, ακόμη κι αν τώρα πρόκειται να το κάνω εκτός αγωνιστικού χώρου».

ΙΣΠΑΝΙΑ - Primera Division - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Barcelona II ΙΣΠΑΝΙΑ Ο Ριβάλντο επιθυμεί να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, αλλά και να βοηθήσει την ομάδα που του πρόσφερε μια μεγάλη καριέρα. Article publish on Τρί, 12/29/2020 - 01:35 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα