Ριέκα: Τόμιτς “Η ‘συνταγή’ υπάρχει ήδη και αυτή είναι το πρώτο ημίχρονο”

Απόλυτα έτοιμος δηλώνει ο Γκόραν Τόμιτς τόσο για τον ίδιο όσο και για τους ποδοσφαιριστές του για τον δεύτερο αγώνα των Play Off του Europa Conference League ανάμεσα στη Ριέκα και τον ΠΑΟΚ.

Όπως ανέφερε ο τεχνικός της κροατικής ομάδας: «Ο στόχος είναι σαφής, η πρόκριση της ομάδας. Φυσικά χρειαζόμαστε τη βοήθεια των οπαδών μας και λίγη

τύχη. Ανυπομονούμε για την έναρξη της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ». 

Και συνέχισε: «Ξεκουράσαμε πέντε- έξι ποδοσφαιριστές για αυτό το λόγο, κόντρα στη Σιμπένικ. Βέβαια σε παιχνίδια τόσο σημαντικά όσο αυτό δεν υπάρχει κούραση». 

Κι ολοκλήρωσε αναφορικά με τεχνικές λεπτομέρειες που απασχολούν την ομάδα του: «Δε θα μιλήσω για το σύστημα. Οι Πρσκάλο, Ντρίμιτς και Βούσκιτς θα είναι διαθέσιμοι για την ομάδα, ενώ οι Μούριτς, Σμόλτσιτς, Λάμπροβιτς και Στάνιτς θα απουσιάσουν. Η ‘συνταγή’ υπάρχει ήδη και αυτή είναι το πρώτο ημίχρονο στη Θεσσαλονίκη. Το κλειδί είναι η ενέργειά μας, αυτό μας έχει φέρει όλες τις νίκες φέτος. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στο γεμάτο μας γήπεδο όλα είναι πιθανά. Στόχος μας είναι η πρόκριση στους ομίλους».

Keywords
Τυχαία Θέματα