Ρίχνονται στη «μάχη» οι «αιώνιοι»

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League την Κυριακή, με τους «αιωνίους» αντιπάλους να κάνουν πρεμιέρα. Στις 19:15 στα Πηγάδια, η Ξάνθη θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ξεκινάει με -6 το εφετινό πρωτάθλημα και θέλει μόνο τη νίκη, προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος, από την τιμωρία του, λόγω τη αδειοδότησης. Με το δεξί θέλουν να ξεκινήσουν οι Ακρίτες από την πλευρά τους,
τον εφετινό «μαραθώνιο» του πρωταθλήματος.

Την ίδια ώρα (19:15) στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος θα φιλοξενήσει τον ΟΦΗ, στην επιστροφή των Κρητικών στη Super League. Οι «κυανέρυθροι» θέλουν τη νίκη, για να ξεκινήσουν θετικά το εφετινό πρωτάθλημα και να δείξουν πως είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν πορεία, ανάλογη των προηγούμενων ετών. Από την πλευρά τους, οι Κρητικοί θέλουν βαθμούς ή βαθμό, προκειμένου να συνδυάσουν την επιστροφή τους στη μεγάλη κατηγορία με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Τέλος, στις 21:30 ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι Πειραιώτες θέλουν τη νίκη κόντρα στους Βοιωτούς, λίγες ημέρες πριν τη ρεβάνς με την Μπέρνλι, εκεί που θα υπερασπιστούν τη νίκη τους (3-1) από την πρώτη αναμέτρηση. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους εμφανίζονται αποφασισμένοι να κάνουν την έκπληξη και να ξεκινήσουν με ένα θετικό αποτέλεσμα το εφετινό πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής:

Σάββατο 25 Αυγούστου
ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης 1-0
Παναιτωλικός-Ατρόμητος 1-2
ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0
Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΛ 0-1

Κυριακή 26 Αυγούστου
19:15 Ξάνθη - Παναθηναϊκός
19:15 Πανιώνιος - ΟΦΗ (Novasports2HD)
21:30 Ολυμπιακός-Λεβαδειακός (Novasports1HD)

Δευτέρα 27 Αυγούστου
21:30 Λαμία-Άρης
Keywords
Τυχαία Θέματα