Ριμπέιρο: “Δεν έχουμε συμφωνήσει με κανένα”

Ο Κιμ Ριμπέιρο τονίζει πως ο Αντρέ Σιμόες δεν έχει έρθει σε συμφωνία με καμία άλλη ομάδα, παρά τα όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες σε δημοσιεύματα του Τύπου. Ο μάνατζερ του Πορτογάλου μέσου της ΑΕΚ υπογράμμισε πως τις προσεχείς ημέρες θα έχει σημαντικά ραντεβού για το μέλλον του πελάτη του, ενώ έστειλε και το μήνυμά τους προς τη διοίκηση της Ένωση, δηλώνοντας πως ξέρει ποια είναι η θέση του πελάτη του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ΑΕΚ κατάθεσε τις προηγούμενες
ημέρες νέα προσφορά στον Σιμόες, για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με συνολικές οικονομικές απολαβές, που θα φτάνουν τα 1,3 εκατομμύρια ευρώ. Ο Σιμόες φέρεται να έχει στραμμένη την προσοχή του στην αγορά του εξωτερικού, όπου περιμένει να βρει κάποια καλή πρόταση.

Ο μάνατζέρ του τόνισε στην εφημερίδα “Live Sport”: “Η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν κάποιες προτάσεις που έφτασαν στα χέρια μας το προηγούμενο διάστημα, αλλά τις απορρίψαμε με τον Αντρέ γιατί δεν μας ικανοποιούσαν. Ποτέ δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων, αλλά και πρότζεκτ. Παρότι έχουμε το δικαίωμα να συμφωνήσουμε με άλλη ομάδα, πρέπει να ξεκαθαρίσω πως δεν έχει δώσει χέρια με κανένα άλλο κλαμπ. Τις επόμενες μέρες έχω κάποια ραντεβού στα οποία αναμένεται να ξεκαθαρίσουν πολλά. Η ΑΕΚ ξέρει ποια είναι η θέση μας. Έχουμε πολύ καλή σχέση με τη διοίκηση, αλλά το επόμενο συμβόλαιο θα είναι το πιο σημαντικό της καριέρας του Αντρέ. Είναι λοιπόν νορμάλ και κατανοητό εάν θέλει τους καλύτερους όρους για τον ίδιο και την οικογένειά του”.
Keywords
Τυχαία Θέματα