Ρεγκιλόν: Έφτιαξαν τρύπες γκολφ για τον Μπέιλ

Ρεγκιλόν: Έφτιαξαν τρύπες γκολφ για τον ΜπέιλsdimolitΤετ, 11/04/2020 - 13:41

Ο Σέρχιο Ρεγκιλόν αστειεύτηκε πως η Τότεναμ κάνει τον Γκάρεθ Μπέιλ να νιώθει σαν στο σπίτι του κάνοντας τρύπες γκολφ στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου. Ο Ουαλός που επέστρεψε στο Λονδίνο με τη μορφή δανεισμού από τη Ρεάλ, την περασμένη Κυριακή σκόραρε με την φανέλα της Τότεναμ το πρώτο του γκολ

μετά από 7.5 χρόνια, μετά την ασίστ του καλού του φίλου, Σέρχιο Ρεγκιλόν που έκανε το ίδιο ταξίδι από τη Μαδρίτη. O 23χρονος αμυντικός μίλησε στην ισπανική ραδιοφωνική εκπομπή El Larguero (SER) για τον Μπέιλ, τον Ζιντάν, τον Μουρίνιο...

''Είναι πολύ χαρούμενος και τον βλέπω διαφορετικό. Φαίνεται πιο ευτυχισμένος με τις συνήθειες εδώ. Αυτό που με εξέπληξε είναι ότι δημιούργησαν τρύπες γκολφ για αυτόν στο προπονητικό κέντρο. Είναι μόνο κοντές τρύπες, αλλά δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν πήγε άσχημα στη Ρεάλ Μαδρίτης και δεν έχω ιδέα αν θα επιστρέψει. Η γλώσσα και η επικοινωνία είναι τα πάντα για αυτόν. Τα ισπανικά του είναι καλά, σαν τα αγγλικά μου''.

Ο Ρεγκιλόν πέρασε από τους μικρούς της Ρεάλ Μαδρίτης και έκανε ντεμπούτο στην Εθνική Ισπανίας τον περασμένο Σεπτέμβριο. Στους ''μερένγκες'' έπαιξε 22 φορές και δόθηκε δανεικός στη Σεβίλλη όπου πανηγύρισε το Europa League.

Για τον Μουρίνιο: ''Ο Μουρίνιο είναι πολύ καλός, υπέροχος, μου αρέσει αυτό το είδος έντονης προπονητής. Όπως συμβαίνει με όλους τους προπονητές, ενοχλείται όταν δεν κερδίζουμε, αλλά είναι πολύ κοντά στους παίκτες."

Για τον Ζιντάν: ''Δεν μίλησα πραγματικά μαζί του, ήταν περισσότερο με εκπροσώπους του συλλόγου. Ήξερα πώς εκτιμούσε τη δουλειά μου, αλλά έπρεπε να αποφασίσω. Στην ηλικία μου, είναι σημαντικό να παίζω και να συνεχίζω να είμαι ανταγωνιστικός.

The goal you've waited seven years for...

Keywords
Τυχαία Θέματα