Ρευστά ντέρμπι σε Μιλάνο, Λίβερπουλ. Μεγαλύτερη αξία στο γκολ της Νταντί

Το εξ αναβολής ντέρμπι "della Madonnina" έχει ξανά αντιμέτωπες δύο ομάδες που σε δεύτερο πρωταγωνιστικό ρόλο θέλουν ένα όσο γίνεται καλύτeρο πλασάρισμα στην κορυφή.

Η Ίντερ προσπαθεί αν μείνει στην πρώτη 4αδα. Η Μίλαν είναι σε μια ενθουσιώδη κατάσταση αλλά όχι τόσο αξιόπιστη ανασταλτικά. Όλα ανοιχτά με το Goal/Goal πιθανότατο κι ας έχουν βελτιώσει αισθητά την άμυνά τους οι "νερατζούρι"!

Ντέρμπι έχουμε και στο Τσάμπιονς Λιγκ σε μια μορφή "εμφύλιας" διαμάχης. Η Λίβερπουλ νίκησε με 4-3 την ασταμάτηση Μάντσεστερ Σίτι στο Αγγλικό πρωτάθλημα. Άλλο ματς βέβαια στις διεθνείς διοργανώσεις
όπου πάντως και πάλι η έδρα - σε συνδυασμό με την αύρα του Κλόπ - μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο.

Στο εξ αναβολής παιχνίδι του Γαλλικού πρωταθλήματος η Μονακό παίζει πιεσμένη - πλέον - αναφορικά με την διατήρηση της θέσης της στην πρώτη 3αδα.
Η φορμαρισμένη Ρεν απέναντι σε ανοιχτές άμυνες είναι πάρα πολύ επικίνδυνη. Θα σκοράρει με κάποιο τρόπο. Για να της αντισταθούν οι Μονεγιάσκοι θα χρειαστούν πάνω από ένα δικό τους τέρμα..

Λιγότερο ανταγωνιστικό, εκτός απροόπτου, το παιχνίδι στη Γκασκόβη. Η Σέλτικ κάνει ξανά έναν περίπατο τίτλου περιμένοντας απλά το χρόνο να φέρει και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η Νταντί θα το παλέψει με ότι μπορεί. Δύσκολο έως και αδύνατο να πάρει κάτι. Έχει σκοράρει στα 14 από τα 18 φετινά επίσημα εκτός έδρας ματς. Γιατί να μην το προσπαθήσει;

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΟΛΙ :

ΙΤΑΛΙΑ, Serie A (19.30) Milan - Inter : 1Χ (1,40)
ΓΑΛΛΙΑ, Ligue 1 (19.45 Novasports 4 HD) Rennes - Monaco : Goal/Goal (1,50)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ (21.45) Liverpool - Manchester City : 1Χ (1,51)

ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΙΟ :

ΣΚΩΤΙΑ, Premiership (21.45) Celtic - Dundee FC : Goal/Goal (2,00)

** Χθες η στήλη πρότεινε το Goal/Goal στο ματς Τζένοα - Κάλιαρι σε τιμή (1,92)
Keywords
Τυχαία Θέματα